My Twitter Feed

29 Νοεμβρίου, 2022

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Στο νομό ο Αλ. Τσίπρας τη Πέμπτη -

Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου, 2022

ΚΚΕ: Για τις απολύσεις σε ALUMIL -

Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου, 2022

Πάρτε μέτρα για τη κτηνοτροφία -

Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου, 2022

Στη τελική ευθεία το νέο γηροκομείο -

Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου, 2022

Στο πλευρό των απολυθέντων -

Τρίτη, 22 Νοεμβρίου, 2022

Αισιοδοξία για τη νέα ΚΑΠ -

Τρίτη, 22 Νοεμβρίου, 2022

Ομόφωνη βοήθεια σ`εργαζόμενους -

Σάββατο, 19 Νοεμβρίου, 2022

ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ με αυστηρή κριτική -

Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου, 2022

Στο 1 εκατ. ευρώ η “μαύρη τρύπα” των παιδικών σταθμών!

Στο αστρονομικό για τα δεδομένα του Δήμου Κιλκίς ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ, περίπου, φτάνει το έλλειμμα στον οργανισμό των παιδικών σταθμών του δήμου, σύμφωνα με το επίσημο πόρισμα, που παρουσίασε στη χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η πρόεδρος του ΟΠΟΝΓΑ, Αικατερίνη Ζιούτα.

Ως υπεύθυνη γι` αυτήν την πρωτοφανή διασπάθιση δημόσιου χρήματος και τροφείων, που κατέβαλαν επί σειρά ετών δημότες του Κιλκίς, φέρεται η πρώην διευθύντρια των παιδικών σταθμών, το κατηγορητήριο εναντίον της οποίας παρέθεσε με πλήθος στοιχείων, η κ. Ζιούτα. Παράλληλα, η πρόεδρος του ΟΠΟΝΓΑ επιδόθηκε σε μια προσπάθεια καταλογισμού ευθυνών στην προηγούμενη υπό τον Δ. Τερζίδη διοίκηση του “καποδιστριακού” δήμου, για ν` ακολουθήσει αμέσως μετά παρέμβαση του Τάσου Αμανατίδη “να μην μετατραπεί το Συμβούλιο σε δικαστήριο”.

Ακριβώς το ίδιο συνέστησε κι ο κ. Τερζίδης, ο οποίος ήταν και ο πρώτος που ανέδειξε την όλη υπόθεση, καταθέτοντας μήνυση κατά παντός υπευθύνου, τις τελευταίες μέρες της θητείας του ως δήμαρχος. Όπως γνωστοποίησε ο κ. Τερζίδης, μετά την κατάθεση του πορίσματος του οικονομικού επιθεωρητή, ξεκίνησε εισαγγελική έρευνα με στόχο την απόδοση ποινικών ευθυνών, γι` αυτό “το μεγαλύτερο οικονομικό σκάνδαλο στην ιστορία του Δήμου Κιλκίς”, όπως το χαρακτήρισε ο Κώστας Ζώτος.

Η συζήτηση διεξήχθη σε υψηλούς τόνους, με πρωταγωνιστές τον Νίκο Αφεντουλίδη και συμβούλους της πλειοψηφίας. Μάλιστα, η αντιπαράθεση οδήγησε στην αποχώρηση της παράταξης Αφεντουλίδη απ` τη συνεδρίαση, αφού πρώτα ο επικεφαλής της κατηγόρησε σε υψηλούς τόνους την κ. Ζιούτα για πλημμελή ενημέρωση των συμβούλων και για προσπάθεια πολιτικής εκμετάλλευσης του θέματος.

Στη συζήτηση, ιδιαίτερη εντύπωση έκανε η τοποθέτηση της Θεοδώρας Παπαδοπούλου απ` την παράταξη Τερζίδη, η οποία με μια στέρεη και πειστική επιχειρηματολογία ζήτησε απ` το Σώμα να μην καταφεύγει στη δημιουργία εντυπώσεων και ν` αναμένει την τελική απόφαση της Δικαιοσύνης, “έτσι ώστε οι ένοχοι να πληρώσουν και να πάνε φυλακή”.

Σχόλια
One Response to “Στο 1 εκατ. ευρώ η “μαύρη τρύπα” των παιδικών σταθμών!”
 1. Ο/Η κι άλλος πολίτης λέει:

  Θα βγάλετε και λάδι ρε παιδιά την πρώην πασοκική δημοτική αρχή.. θα τους πούμε και μπράβο στο τέλος;
  Είναι συνυπεύθυνοι τουλάχιστον στο ότι κοιμόντουσαν όρθιοι… τα παραπάνω ας τα βρει η δικαιοσύνη, αν υπάρχουν.. αλλά όχι και άσχετοι ή υπερασπιστές του δικαίου και του νόμου τώρα.. εκ των υστέρων!
  Φυσικά κοιμισμένοι ήταν και οι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης (τότε).
  Κι όλοι μαζί γραφικοί που κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν για το τι γίνονταν….
  Εις υγείαν τα κορόϊδα… άλλοι βράζουν στο ζουμί τους κι άλλοι παίρνουν το λεωφορείο “της χαράς” για Γευγελή…

Σχολιάστε