My Twitter Feed

8 Δεκεμβρίου, 2023

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επεξεργασία λυματολάσπης 7,8 εκ. -

Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023

Νοσοκομειακοί: Μας εμπαίζουν -

Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023

Δήμος Κιλκίς: Γιορτές για όλους -

Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023

Ο Παραστατίδης για τα “κόκκινα δάνεια” -

Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου, 2023

Συνεχίζουν την αποχή οι δικηγόροι -

Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου, 2023

“X” του ΓΑΣΚ στο ντέρμπι παραμονής -

Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου, 2023

Με μαθητές του Κιλκίς στη Βουλή -

Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου, 2023

Χωρίς μεταφορές και θέρμανση -

Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου, 2023

Στο “φουλ” οι περιοδείες Σιωνίδη

Την Δευτέρα 2 Οκτωβρίου, ο δήμαρχος Κώστας Σιωνίδης και τα μέλη του συνδυασμού “ΠΑΙΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ”, επισκέφθηκαν την Μεσιά και τον Άγιο Πέτρο, όπου οι κάτοικοι τους υποδέχθηκαν με ιδιαίτερη θέρμη.

Ειδικά, οι κάτοικοι του Αγίου Πέτρου, με την σύσσωμη παρουσία τους και τον παλμό τους κατά την διάρκεια της ομιλίας του υποψηφίου δημάρχου, έστειλαν ένα ξεκάθαρο μήνυμα νίκης για την Κυριακή των εκλογών.

Εξ` άλλου, ο κ. Σιωνίδης με μέλη του συνδυασμού επισκέφθηκαν αυτές τις ημέρες τα χωριά Στάθης, Κάρπη, Μικρόδασος, Πευκόδασος, Αξιοχώρι, Βαλτοτόπι, Καμποχώρι και Ρύζια, παρουσίασαν το έργο της διοίκησης και συζήτησαν με τους κατοίκους των χωριών για διάφορα θέματα.

Το κλίμα στον Άσπρο και στο Βαφειοχώρι ήταν ιδιαίτερα θερμό και έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα νίκης για τον Κώστα Σιωνίδη και τους υποψηφίους του συνδυασμού.

Τέλος, θερμές ευχές και μηνύματα στήριξης έλαβαν τα μέλη του συνδυασμού “ΠΑΙΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ” από τους ανθρώπους της αγοράς του Πολυκάστρου, στην οποία περιόδευσαν.

Να σημειωθεί ότι ο Κώστας Σιωνίδης και οι συνεργάτες του συνεχίζουν δυναμικά τις περιοδείες και τις ομιλίες, αυτήν την τελευταία προεκλογική εβδομάδα.

Σχολιάστε