My Twitter Feed

16 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

“Ζητούμενο το αυτοτελές τμήμα” -

Τρίτη, 9 Απριλίου, 2024

Στο έλεος των καταστροφών!

Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Παιονίας.

Στο έλεος φυσικών καταστροφών και πλημμυρών για άλλη μια φορά βρέθηκε ο Δήμος Παιονίας. Πλημμύρες, κατολισθήσεις, καταστροφή οδικού και αγροτικού δικτύου, καλλιεργειών και κτηνοτροφικών μονάδων. Όλα αυτά με αποκορύφωμα ανθρώπινες απώλειες στην ευρύτερη περιοχή σκιαγραφούν την ανεπάρκεια του κρατικού μηχανισμού σε καταστάσεις έντονων καιρικών φαινομένων.

artzanΑυτό τονίζει σε ανακοίνωσή της η οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ Παιονίας, κάνοντας λόγο για “σημαντικές ευθύνες της κυβέρνησης και των τοπικών εκφραστών της, όταν έχουμε φτάσει στο σημείο η αδιαφορία και η αδράνεια των υπευθύνων να κοστίζει ανθρώπινες ζωές”.

Χθες Πεμπτη 11 Δεκεμβρίου κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ Παιονίας είχε συνάντηση με τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων, Γιάννη Αδαμόπουλο, στην οποία υπήρξε ενημέρωση για τη σημερινή κατάσταση  και τις ενέργειες από πλευράς δήμου για την αντιμετώπισή της.

Πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ είναι η κήρυξη της περιοχής σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και η καταγραφή των ζημιών σε καλλιέργειες, κτηνοτροφικές μονάδες και αγροτικό-οδικό δίκτυο με πλήρη αποζημίωσή τους.

“Σε μια περίοδο που ο ελληνικός λαός υπόκειται σε μια συνεχή φτωχοποίηση λόγω των μέτρων  λιτότητας που επιβάλλονται χωρίς έλεος από τη συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, τα γεγονότα αυτά ξεχειλίζουν το ποτήρι της ανοχής και της υπομονής απέναντι σε μια τόσο ακραία κυβέρνηση”, υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ Παιονίας.

Σχολιάστε