My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Στον Άρειο Πάγο το θέμα της μοναχής

Σημαντική εξέλιξη υπάρχει στην υπόθεση με την μοναχή που τον περασμένο Μάρτιο σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα κοντά στο Πολύκαστρο, επί του φονικού τμήματος της ΠΑΘΕ.

Ενώπιον της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου προσέφυγαν επτά πνευματικές αδερφές – μοναχές, οι οποίες μαζί με την αποθανούσα μοναχή Δήμητρα, εγκαταβίωναν στη Γυναικεία Ιερά Κοινοβιακή Μονή Αγίων Δώδεκα Αποστόλων “Κόκκινης Εκκλησίας”, που βρίσκεται στην Καρδίτσα.

Κατέθεσαν έγκληση εναντίον της ηγουμένης Φεβρωνίας, ζητώντας να κινηθεί σε βάρος της ποινική δίωξη για τα αδικήματα της περιύβρισης νεκρής, της προσβολής μνήμης νεκρής και της αντιποίησης αρχής.

Θυμίζουμε ότι η ηγουμένη για τους δικούς της λόγους είχε απαγορέψει την ταφή της μοναχής στο κοιμητήριο της Ιεράς Μονής, όπου ήταν εγγεγραμμένη και επί σειρά ετών εγκαταβίωνε με αποτέλεσμα τελικά η ταφή της να λάβει χώρα σε άλλη Μονή. Πρόκειται για ιδιαίτερα σημαντική εξέλιξη σε μια υπόθεση που προ τριμήνου είχε προκαλέσει αίσθηση στην κοινή γνώμη και πλέον παίρνει τον δρόμο της Δικαιοσύνης.

Πηγή: thesstoday

Σχολιάστε