My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Στις 11 Ιουνίου η απόφαση για ΕΠΟ

O B. Xατζηαποστόλου με τον Β. Γκαγκάτση

O B. Xατζηαποστόλου με τον Β. Γκαγκάτση

Η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων που έχουν καταθέσει οι ΕΠΣ Κιλκίς και Ηρακλείου κατά της ΕΠΟ, θα γίνει στις 11 Ιουνίου, μετά την  αναβολή που αποφάσισε σήμερα το Ειρηνοδικείο της Αθήνας. 

Οι δυο ενώσεις ζήτησαν μετά την αναβολή να εκδοθεί διαταγή για διορισμό προσωρινής διοίκησης στην ΕΠΟ, με τον δικηγόρο τους να τονίζει ότι «η διοίκηση της ΕΠΟ είναι παράνομη και δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση». Ωστόσο, το αίτημα απορρίφθηκε.

Πρόσθετη παρέμβαση υπέρ των δύο ενώσεων έκανε ο δικηγόρος, Γιώργος Παναγόπουλος, ως πληρεξούσιος ποδοσφαιριστών, ενώ υπέρ της διοίκησης της ΕΠΟ παρενέβησαν περίπου 45 ΕΠΣ.

Ως γνωστόν, οι πρόεδροι των ΕΠΣ Κιλκίς και Ηρακλείου, Βασίλης Χατζηαποστόλου και Νίκος Τζώρτζογλου, αντίστοιχα, έχουν ζητήσει να κηρυχθεί έκπτωτη η διοίκηση της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας καταγγέλλοντας σειρά παραβάσεων.

Απ` τη πλευρά του, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής, ενημέρωσε το ΔΣ της Ομοσπονδίας “για τον κίνδυνο να αποκλειστεί η Εθνική ομάδα και οι ελληνικοί σύλλογοι από τις διεθνείς διοργανώσεις λόγω των ασφαλιστικών μέτρων της αντιπολίτευσης”.

Σχολιάστε