My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Στη Δοϊράνη μια μεγάλη σημαία

Από την Αντιπεριφέρεια Κιλκίς εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Από την ακριτική Δοϊράνη στο βόρειο άκρο της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, στα σύνορα της Ελλάδας, η γαλανόλευκη κυματίζει περήφανα στο πλαίσιο του εορτασμού των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821, την εθνική επέτειο την οποία τιμούν οι Έλληνες και οι Ελληνίδες σε όλη την οικουμένη.

Το σύμβολο υπό τη “σκέπη” του οποίου ο Ελληνισμός προχωρά στο μέλλον με δύναμη, μία σημαία 3,60 επί 2,40 μέτρα, εμβαδού 8,64 τ.μ. κυματίζει από σήμερα -με μέριμνα της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς – στο πρώην στρατιωτικό φυλάκιο της Δοϊράνης στα σύνορα Ελλάδας- Βόρειας Μακεδονίας, εκεί όπου βρίσκεται το Ιερό Παρεκκλήσιο των Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου που βρίσκεται υπό τη μέριμνα της Μητρόπολης Πολυανής και Κιλκισίου.

«Η γαλανόλευκη κυματίζει περήφανα, θυμίζοντας σε όλους τις ηρωικές προσπάθειες των προγόνων μας για την προάσπιση της ελευθερίας του έθνους και των ιδανικών της πατρίδας μας που έμειναν στην ιστορία της ανθρωπότητας» υπογράμμισε ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, κ. Ανδρέας Βεργίδης. Το “παρών” έδωσαν ο προϊστάμενος του τελωνείου Δοϊράνης Ευθύμιος Χριστοφορίδης, ο υποδιοικητής του τμήματος διαβατηριακού ελέγχου Σάββας Κεσίδης, ο υπάλληλος του τελωνείου Δοϊράνης Ηρακλής Χατζηαδαμίδης, ο εφημέριος του παρεκκλησίου, π. Χριστόδουλος ο προϊστάμενος της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, Νίκος Γρηγοριάδης και υπηρεσιακά στελέχη.

Σχολιάστε