My Twitter Feed

18 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

«Στηρίζουμε ευρωπαϊκή πορεία»

«Η Νέα Δημοκρατία απέδειξε και προεκλογικά ότι αποτελεί μία πολιτική δύναμη ευθύνης που εγγυάται την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας. Στηρίζει αυτή την πορεία αλλά δε θα στηρίξει όποιες επιλογές της κυβέρνησης είναι έξω από τις αρχές και την ιδεολογία της και δεν ιεραρχούν σωστά την πραγματική ανάγκη του τόπου για μεταρρυθμίσεις».

georgantas2Αυτό αναφέρει στη μετεκλογική δήλωσή του, ο βουλευτής Κιλκίς της ΝΔ, Γιώργος Γεωργαντάς, προσθέτοντας και τα εξής:

“Στις 20 Σεπτεμβρίου ο ελληνικός λαός  επέλεξε να αναθέσει στον ΣΥΡΙΖΑ και στους ΑΝΕΛ την εφαρμογή και υλοποίηση της συμφωνίας που οι ίδιοι διαπραγματεύθηκαν  και υπέγραψαν. Η επιλογή αυτή είναι απόλυτα σεβαστή και το επόμενο διάστημα θα δώσει τη δυνατότητα στην Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ να αποδείξουν αν έχουν τη δυνατότητα μιας ουσιαστικής και ωφέλιμης διακυβέρνησης. Πλέον δεν μπορούν να επικαλεστούν ούτε αόρατους εχθρούς ούτε αυταπάτες και μύθους οι οποίοι το προηγούμενο επτάμηνο κατέρρευσαν.

Πρέπει να ευχαριστήσω ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας τα κομματικά στελέχη και τους απλούς ψηφοφόρους που για ακόμη μία φορά έδωσαν έναν έντιμο και ανιδιοτελή αγώνα  και απέδειξαν ότι αποτελούν τον κορμό επάνω στον οποίο πρέπει να στηρίζεται πάντα η ηγεσία της παράταξης. Όσον αφορά εμένα προσωπικά θέλω να διαβεβαιώσω τους συμπολίτες μου ότι θα συνεχίσω να εκπροσωπώ το νομό ακούραστα και ουσιαστικά και θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης τους.”

Σχολιάστε