My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Στηρίζει καινοτόμους παραγωγούς

ÕÐÅÑÊÁÔÁÓÔÇÌÁ CARREFOUR - ÌÁÑÉÍÏÐÏÕËÏÓΟγδόντα έξι προμηθευτές της Περιφέρειας της Κεντρικής Μακεδονίας, μεταξύ των οποίων και του Κιλκίς, στηρίζει ο όμιλος Μαρινόπουλος μέσω του προγράμματος «Καινοτομία Ελληνικού Προϊόντος», που πλέον επεκτείνεται και στη συμπρωτεύουσα, μετά τις τέσσερις πρώτες «στάσεις» του στις Σέρρες, την Τρίπολη, το Βόλο και, πρόσφατα, στην Κρήτη.

Οι συγκεκριμένοι προμηθευτές της Κεντρικής Μακεδονίας, που διακινούν περί τους 450 επώνυμους κωδικούς και ακόμη 80 ιδιωτικής ετικέτας, εντάχθηκαν στο εμπορικό πρόγραμμα της Μαρινόπουλος Α.Ε. για το διάστημα 14 με 27 Ιανουαρίου, αποκτώντας έτσι πρόσβαση σε 98 καταστήματα τις αλυσίδας στις περιοχές της Θεσσαλονίκης, του Κιλκίς, της Βέροιας, της Κατερίνης, της Αλεξάνδρειας, της Έδεσσας, των Γιαννιτσών και της Νάουσας και μέσω αυτών σε περισσότερους από 1 εκατ. καταναλωτές.

Στόχος της Μαρινόπουλος Α.Ε. μέσω του Προγράμματος Καινοτομία Ελληνικού Προϊόντος είναι να προβάλει τον αγροτικό πλούτο της ελληνικής γης και να προσφέρει στους Έλληνες καταναλωτές τα τοπικά προϊόντα διαφόρων περιοχών της χώρας.

Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης ενέργειας, συνολικά 160 καταστήματα στην Κεντρική Μακεδονία προσφέρουν στους καταναλωτές σημαντικές εκπτώσεις σε τοπικά προϊόντα, είτε επώνυμα, είτε ιδιωτικής ετικέτας Carrefour, αναδεικνύοντας με αυτόν τον τρόπο τον τοπικό χαρακτήρα και τις παραδόσεις της περιοχής.

Παράλληλα, η Μαρινόπουλος Α.Ε. στηρίζει την επιχειρηματικότητα, με έναν πρωτοποριακό διαγωνισμό που αναζητά καινοτόμα προϊόντα σε όλη τη χώρα δίνοντας τη δυνατότητα στους παραγωγούς να δουν τις καινοτόμες ιδέες τους τοποθετημένες προς πώληση στα ράφια των καταστημάτων της για έξι μήνες.

Αξίζει να σημειωθεί, πως μέχρι σήμερα, την πρωτοβουλία αυτή έχουν «αγκαλιάσει» συνολικά 281 Έλληνες προμηθευτές, καθώς και οι 5.278 εργαζόμενοι της Μαρινόπουλος Α.Ε. που ζουν και εργάζονται στα 300 καταστήματα της εταιρείας στις συγκεκριμένες περιοχές, δηλαδή στις Σέρρες, την Τρίπολη, το Βόλο, την Κρήτη και την Κεντρική Μακεδονία. Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, καθώς και στην Ήπειρο, με επόμενους σταθμούς την Αλεξανδρούπολη και τα Ιωάννινα.

Ως αμιγώς ελληνική εταιρεία, η Μαρινόπουλος συνεργάζεται με περισσότερους από 2.000 Έλληνες παραγωγούς και προμηθευτές, διαθέτοντας μέσα από το δίκτυο των καταστημάτων της προϊόντα που είναι ελληνικής προέλευσης σε ποσοστό 96%.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Μαρινόπουλος Α.Ε., κ. Jerome Loubere, δήλωσε σχετικά: «Σε ένα δύσκολο περιβάλλον, είναι χαρά μας που μια ακόμα υπεύθυνη δράση της εταιρία μας έχει ήδη αγκαλιαστεί από όλους, τους προμηθευτές μας, αλλά και τους Έλληνες παραγωγούς που επιθυμούν να προβάλουν τα προϊόντα που δημιουργούν με μεράκι και αγάπη. Επόμενοι σταθμοί του Προγράμματος Καινοτομίας Ελληνικού Προϊόντος θα είναι η Αλεξανδρούπολη, τα Ιωάννινα και η Καστοριά».

Πηγή: reporter.gr

Σχολιάστε