My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Στην Κατερίνη ο Αίας Κιλκίς

Το Σάββατο 26 Απριλίου διοργανώνονται από τον ΓΑΣ Αρχέλαο Κατερίνης αγώνες στίβου με την επωνυμία «Αγώνες Φιλίας 2014» για παιδιά γεννημένα από το 2001 έως το 2007. Στην όμορφη αυτή πρωτοβουλία του συλλόγου της Κατερίνης για παιδιά των ακαδημιών, «καλεσμένοι» σύλλογοι είναι αυτοί του ΑΡΧΕΛΑΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, του ΑΣ ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ, του ΓΣ ΒΟΛΟΥ, του ΠΑΣ ΠΗΓΑΣΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ, του ΦΣΚΑ ΚΟΖΑΝΗΣ, του ΓΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ και του ΓΑΣ ΕΝΙΠΕΑΣ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ.

aias-kilkisΣε κάθε ηλικιακή κατηγορία θα υπάρχουν αγωνίσματα ταχύτητας, αντοχής, αλμάτων και ρίψεων και οι μικροί αθλητές και αθλήτριες θα έχουν την ευκαιρία να συναγωνιστούν δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους και κυρίως να γνωριστούν με παιδιά άλλων συλλόγων και να νιώσουν ότι ο αθλητισμός ενώνει και έχει να προσφέρει πολλά εκτός από την άσκηση του σώματος.Ο Α.Σ. ΑΙΑΣ Κιλκίς έχει ήδη δηλώσει τη συμμετοχή δεκάδων παιδιών σε κάθε ηλικιακή κατηγορία και υπάρχει ενθουσιασμός στο τμήμα ενώ την αποστολή θα ακολουθήσει σύσσωμο το προπονητικό επιτελείο.

Η λειτουργία των ακαδημιών του «Αίαντα» είναι πρότυπο σωστής μύησης στον αθλητισμό με τη σωστή φιλοσοφία, μακριά από πρόωρη εξειδίκευση και αποτελέσματα που είναι όμως επικίνδυνα για την εξέλιξη των νεαρών αθλητών. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Α.Σ. ΑΙΑΣ είναι η μοναδική ομάδα της πόλης με εννέα προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής, απόφοιτους των αντίστοιχων τμημάτων ενώ οι έξι από αυτούς έχουν και ειδικότητα στον Κλασικό Αθλητισμό, διασφαλίζοντας την σωστή αθλητική ανάπτυξη των παιδιών, γι’ αυτό άλλωστε και οι περισσότεροι γονείς εμπιστεύονται τα παιδιά τους στην επιστημονικά καταρτισμένη προπονητική ομάδα του «Αίαντα».

Σχολιάστε