My Twitter Feed

25 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

10 προσλήψεις για πυροπροστασία -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη Βόζενμπεργκ σε Κιλκίς -

Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

Ανοίγει και φέτος το Χριστουγενιάτικο Χωριό στο Κιλκις

Ζωή αρχίζει να αποκτά και πάλι, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Δήμου Κιλκίς. Ήδη, την τρέχουσα εβδομάδα ξεκίνησαν οι εργασίες στησίματος των θεματικών Σπιτιών του Χωριού στην κεντρική Πλατεία Ειρήνης της πόλης του Κιλκίς, όπου τις επόμενες ημέρες θα χτυπά η καρδιά των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου.

Φέτος, το μικρό χωριουδάκι που ξεκίνησε δειλά δειλά πέρσι, μετά από πρωτοβουλία του εκλεγμένου Δημάρχου Κιλκίς κ. Ευ. Μπαλάσκα, αλλάζει, γίνεται μεγαλύτερο και ομορφότερο,  με περισσότερες δραστηριότητες και εκδηλώσεις. Στόχος του όμως είναι ο ίδιος: Να προσφέρει χαρά και μια ευχάριστη διέξοδο για τις γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στους επισκέπτες του, κόντρα στην εσωστρέφεια και την απαισιοδοξία της εποχής.

Το Χωριό που σχεδίασε και φιλοτέχνησε ο Κιλκισιώτης καλλιτέχνης Χάρης Ισχνόπουλος, θα διαρκέσει από 17 έως 30 Δεκεμβρίου 2012 με δράσεις για όλη την οικογένεια και χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση για τους επισκέπτες του. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει την καθημερινή λειτουργία (πρωί και απόγευμα) τεσσάρων θεματικών σπιτιών (Σπίτι Άι Βασίλη, Κατασκευών, Παραμυθιού και Ζωγραφικής προσώπου) για μικρές ηλικίες, καθώς και πληθώρα εξωτερικών εκδηλώσεων (μουσικές συναυλίες, χορωδίες, ψυχαγωγικές παραστάσεις, κ.α.) στον αύλειο χώρο του χωριού για όλες τις ηλικίες.

Ο Δήμος Κιλκίς, για το όσο το δυνατόν αρτιότερο αποτέλεσμα στην φετινή διοργάνωση, επιδίωξε και πέτυχε τη συμμετοχή και τη συνεργασία πολλών τοπικών πολιτιστικών και κοινωνικών φορέων και συλλόγων, καθώς και εθελοντικών δυνάμεων.

Ειδικότερα, για την πολύτιμη βοήθεια και συνδρομή τους, η δημοτική αρχή ευχαριστεί θερμά τον Χάρη Ισχνόπουλο που για μια ακόμη χρονιά έβαλε τη σφραγίδα του στις εκδηλώσεις του Δήμου,  τα μέλη της Καλλιτεχνικής Ομάδας και τους Νέους Εθελοντές  του Δήμου, καθώς και όλους τους συμμετέχοντες φορείς και συλλόγους για το μεράκι και την ευγενική εθελοντική τους δράση.

Τέλος, καλεί όλους τους Κιλκισιώτες να στηρίξουν και φέτος, ακόμη πιο δυναμικά με την παρουσία τους το Χωριό, δίνοντας έτσι συνέχεια στο νέο χριστουγεννιάτικο θεσμό της πόλης, και παράλληλα να φροντίζουν για την ασφάλεια και την προστασία του.

Δελτίο τύπου του Δήμου Κιλκίς

Σχολιάστε