My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Στέλνουν τους μαθητές για σκι!

ski“Λευκή εβδομάδα” ή αλλιώς “σχολική ανάπαυλα” τιτλοφορείται ο νέος τουριστικός θεσμός που θα εφαρμοστεί στη χώρα μας: Θα κλείνουν τα σχολεία για μία εβδομάδα μετά την Καθαρά Δευτέρα, προκειμένου οι μαθητές με τις οικογένειές τους να κάνουν χειμερινό τουρισμό!

Ήταν μια πρόταση της Πανελλήνιας Ένωσης Ξενοδόχων, η οποία έγινε δεκτή από τον πρωθυπουργό, που έχει δώσει εντολή στον υπουργό Παιδείας να διερευνήσει τον τρόπο υλοποίησης, όπως είπε στο ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ο πρόεδρος της ένωσης ξενοδόχων Μαγνησίας, Γ. Ζαφείρης.

Μάλιστα για το ζήτημα απώλειας διδακτικών ωρών, η Ένωση προτείνει να αναπληρωθούν είτε από την περικοπή των σχολικών περιπάτων, είτε την έναρξη της σχολικής χρονιάς δύο ημέρες νωρίτερα.

Όπως είπε ο κ. Ζαφείρης θα προσφέρουν ειδικές χαμηλές τιμές στα καταλύματα που θα οριστεί να ισχύσουν από τις κατά τόπους Ενώσεις Ξενοδόχων, για την περιοχή τους αντίστοιχα.

Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, Κώστα Λεβέντη, η πρόταση των ξενοδόχων βρήκε σύμφωνους τους υπουργούς Τουρισμού, Παιδείας και Εργασίας, οι οποίοι δρομολογούν αντίστοιχα στα υπουργεία τους, τις απαραίτητες διαδικασίες εφαρμογής της.
Πηγή: rthess.gr
Σχόλια
One Response to “Στέλνουν τους μαθητές για σκι!”
  1. Ο/Η AN λέει:

    ΖΩΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΕΙΝΑΙ….

Σχολιάστε