My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

ΣΠ: Εκτίμηση αποτελεσμάτων

sosialistiki-prooptikiΗ Κυβέρνηση ταυτόχρονα με την επικοινωνιακή καταιγίδα που εξαπέλυσε προκειμένου να πείσει τον Ελληνικό Λαό ότι δεν ηττήθηκε στις ευρωεκλογές, παρά την διαφορά των τεσσάρων μονάδων του ΣΥΡΙΖΑ από τη ΝΔ  και τη δραματική  πτώση των ποσοστών των κομμάτων που την αποτελούν – 7% για την  ΝΔ και 4,5% για το ΠΑΣΟΚ- συνεχίζει χωρίς παρεκκλίσεις την εφαρμογή του μνημονιακού προγράμματος, με την υλοποίηση των δεσμεύσεων τις οποίες έχει αναλάβει απέναντι στην τρόϊκα και τους πιστωτές.

Η νέα οριζόντια μείωση των επικουρικών συντάξεων, κατά 5,2% την οποία είχαν αποκρύψει κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, αποτελεί την αρχή της πλήρους κατάργησή τους, το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με τα όσα προβλέπονται για τις κύριες συντάξεις – από 1ης  Ιανουαρίου του 2015  το κράτος θα εγγυάται μόνο τα 365 ευρώ –  οδηγούν τους συνταξιούχους όχι μόνο στη φτωχοποίηση αλλά στην πλήρη εξαθλίωση και πολλούς από αυτούς στο βιολογικό θάνατο.

Με τα δεδομένα αυτά αποκτά τεράστια σημασία το σύνθημα η εμείς η αυτοί. Καλούμε όλους τους συνταξιούχους να απαιτήσουν με αγωνιστικό τρόπο την άμεση απομάκρυνση αυτής της Κυβέρνησης.

Η ζωή είναι δική τους και κανείς δεν μπορεί να τους τη στερήσει.

Σχολιάστε