My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Σούλης: Άμεσα Φ. Αέριο για όλους

Τη δέσμευση ότι κάθε σπίτι του Κιλκίς θα μπορεί άμεσα να συνδεθεί με το δίκτυο Φυσικού Αερίου, ανέλαβε ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς, Αναστάσιος (Σούλης) Καζαντζίδης.
Με δήλωσή του μέσω βίντεο που ανάρτησε στην προσωπική του σελίδα στο Facabook (https://www.facebook.com/anastasios.kazantzidis), ο επικεφαλής του συνδυασμού ΚΙΛΚΙΣ – ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ υπογράμμισε ότι ο ανωτέρω στόχος θα είναι πρώτο μέλημα για την νέα υπό τον ίδιο δημοτική αρχή, προκειμένου το κόστος της ενέργειας να πέσει στο 1/3 του σημερινού για κάθε νοικοκυριό ή επαγγελματία.
Θυμίζοντας ότι μέχρι σήμερα είναι συνδεδεμένα με το δίκτυο Φ.Α. μόνο το Νοσοκομείο μας και η ΒΙ.ΠΕ. Σταυροχωρίου, ο κ. Καζαντζίδης τονίζει στη δήλωσή του ότι η άμεση υλοποίηση της δέσμευσής του θα ανακουφίσει τους δημότες από τις συνέπειες της 10ετούς κρίσης, που μας έπληξε αδυσώπητα.
Το βίντεο με τη δήλωση του Αν. Καζαντζίδη 
Μαζί μας κι η Ιωάννα Κεχαγιά
Μια ακόμα συνεργασία με ενεργό και δραστήριο μέλος της τοπικής μας κοινωνίας ανακοινώνει ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς Αναστάσιος (Σούλης Καζαντζίδης.
Πρόκειται για μια νέα επαγγελματία του Κιλκίς, την Ιωάννα Κεχαγιά, για την οποία ο κ. Καζαντζίδης έγραψε στη σελίδα του στο Facebook:
“Μαζί με νέους ανθρώπους, νέους επαγγελματίες, το Κιλκίς έχει ελπίδα! Με την κομμώτρια Ιωάννα Κεχαγιά, συμφωνήσαμε πως πρέπει να αγωνιστούμε ΜΑΖΙ για να χτίσουμε τις βάσεις γι αυτήν την ΕΛΠΙΔΑ! Μαζί Μπορούμε Καλύτερα!”
Δελτίο τύπου από Αν. Καζαντζίδη
Σχολιάστε