My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Σκληρή επίθεση Βορίδη σε ΣΥΡΙΖΑ – Τσίπρα

Περί τα 200 άτομα συγκεντρώθηκαν χθες (Τετάρτη) βράδυ στη Πλατεία Ειρήνης του Κιλκίς για ν` ακούσουν τον υποψήφιο βουλευτή της ΜΔ, Μάκη Βορίδη, στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση του κόμματος στο νομό μας.

Βέβαια, η συντριπτική πλειοψηφία των συγκεντρωθέντων ήταν τοπικά στελέχη της ΝΔ κι εκλεγμένοι σε διάφορους φορείς, που με την παρουσία τους έκαναν το κομματικό τους καθήκον ενόψει της κρίσιμης εκλογικής αναμέτρησης της ερχόμενης Κυριακής.

Τον κ. Βορίδη προσφώνησε ο πρόεδρος την ΝΟΔΕ Κιλκίς, Δημ. Ιωακειμίδης, ενώ στην εξέδρα πλαισίωναν τον πρώην υπουργό οι υποψήφιοι βουλευτές του νομού μας, Γ. Γεωργαντάς, Σ. Τσιτουρίδης, Θ. Πασσαλίδης, Ελ. Δημητριάδου και Δ. Αιδινίδης.

Στην ομιλία του ο κ. Βορίδης αναφέρθηκε στο πρόγραμμα του κόμματός του, αλλά το μεγαλύτερο μέρος της το αφιέρωσε σε μια ιδιαίτερα σκληρή επίθεση εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλ. Τσίπρα. Κεντρικό σημείο των καυστικών του αναφορών ήταν η επίκληση του κινδύνου της εξόδου της χώρας απ` το ευρώ και η συνακόλουθη χρεοκοπία της.

Πριν απ` τη συγκέντρωση του Κιλκίς, ο κ. Βορίδης επισκέφτηκε το Πολύκαστρο, όπου είχε συνάντηση με τοπικά στελέχη της ΝΔ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας.

Σχολιάστε