My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Σιωνίδης: Πανελλήνιος διασυρμός

Με τίτλο “η έπαρση και η θεσμική απαξίωση οδήγησαν σε πανελλήνιο διασυρμό”, ο Κώστας Σιωνίδης εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία κατηγορεί τον Χρήστο Γκουντενούδη για όσα είπε σε τηλεοπτική  του εμφάνιση.

Με αφορμή το θέμα του τέλους συντήρησης κοιμητηρίων, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας αναφέρεται σε τηλεοπτική παρέμβαση του δημάρχου Παιονίας, ο οποίος επιχείρησε να ανασκευάσει τα όσα είπε ο αντιδήμαρχος Οικονομικών, Γιώργος Φράγκος, σε δική του προηγούμενη τηλεοπτική εμφάνιση.

“Ο απόλυτος διασυρμός είναι ο μόνος τίτλος που μπορούμε να δώσουμε στην παρέμβαση του Δημάρχου. Ο θεσμός του Αντιδημάρχου είναι θεσμοθετημένος στον ίδιο νόμο που καθιερώνει τον θεσμό του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου κύριε Δήμαρχε της Παιονίας. Τους θεσμικούς φορείς τους προστατεύουμε, ιδιαίτερα μάλιστα στο δημόσιο διάλογο. Τις διαφωνίες και τους απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για τους συνεργάτες που εσείς επιλέξατε κρατήστε τους εντός του γραφείου σας. Όχι στη τηλεόραση να γελάει ο κόσμος μαζί μας. Φτάνει πια η έπαρση”, υπογραμμίζει στην σκληρή ανακοίνωσή του ο κ. Σιωνίδης.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

“Την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου σε πρωινή εκπομπή του Αντ1 συζητήθηκε το τέλος συντήρησης κοιμητηρίων των 10 ευρώ ανά οικογένεια, που ανταποδοτικά χρεώνει ο Δήμος Παιονίας τους δημότες για την συντήρηση των 45 κοιμητηρίων που έχει υπό την φροντίδα του.

Η διάθεση των δημοσιογράφων ήταν προφανώς να λοιδορήσουν το θέμα διότι το παρουσίαζαν σαν τέλος ταφής που επιβάλλεται σε νέους ανθρώπους κλπ.

Παρενέβη στην συζήτηση ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου ο οποίος δεν κατάφερε να στρέψει το θέμα στη πραγματική του διάσταση, ακόμη ίσως και να τους προκαλέσει να ψάξουν πόσο πληρώνουν εκείνοι στους Δήμους που κατοικούν, όπου οι κάτοικοι είναι δεκάδες ή εκατοντάδες χιλιάδες και τα κοιμητήρια μονοψήφια.

Οι ζωντανές συνδέσεις δεν είναι εύκολες και όταν γίνονται μάλιστα με πολύπειρους δημοσιογράφους συνήθως ο συμμετέχων μόλις η σύνδεση τελειώσει αρχίζει να συνειδητοποιεί τι δεν είπε ή τι του διέφυγε.

Είναι άλλο να προετοιμαστείς για μία συζήτηση και άλλο να συμμετάσχεις ξαφνικά σε μια ζωντανή εκπομπή.

Το απόγευμα όμως της ίδιας ημέρας στο δελτίο ειδήσεων του Έψιλον έκανε παρέμβαση ο Δήμαρχος Παιονίας για το ίδιο θέμα, προκειμένου να αποκαταστήσει την αλήθεια θεωρώντας προφανώς ότι ο Αντιδήμαρχος του δεν κάλυψε επαρκώς το θέμα.

Ο απόλυτος διασυρμός είναι ο μόνος τίτλος που μπορούμε να δώσουμε στην παρέμβαση του Δημάρχου.

Ο θεσμός του Αντιδημάρχου είναι θεσμοθετημένος στον ίδιο νόμο που καθιερώνει τον θεσμό του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου κύριε Δήμαρχε της Παιονίας.

Τους θεσμικούς φορείς τους προστατεύουμε, ιδιαίτερα μάλιστα στο δημόσιο διάλογο.

Τις διαφωνίες και τους απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για τους συνεργάτες που εσείς επιλέξατε κρατήστε τους εντός του γραφείου σας.

Όχι στη τηλεόραση να γελάει ο κόσμος μαζί μας.

Φτάνει πια η έπαρση!”

Σχολιάστε