My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Σιαμπάνης εναντίον ΣΥΡΙΖΑ

siampanis-vasilisΚαι νέα επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει με δήλωσή του, ο πολιτευτής των ΑΝΕΛ στο Κιλκίς, Βασίλης Σιαμπάνης. Αφορμή αυτή τη φορά αποτελεί η εκδήλωση της περασμένης Κυριακής στο Κιλκίς για την ποντιακή γενοκτονία, για την οποία αποφάσισε να κάνει χωριστή δήλωση παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε άλλη απ` τη  συντονιστική Επιτροπή Κιλκίς των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Η δήλωση του κ. Σιαμπάνη:

Από πού να αρχίσει κανείς, και που να τελειώσει, με την θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ επι πολλών θεμάτων, εθνικών στην πλειοψηφία τους αλλά και την στάση που κρατά απέναντι σε εκδηλώσεις μνήμης και τιμής .

Αναφέρομαι συγκεκριμένα στο γεγονός, ότι στης 19 Μαΐου ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού, δεν κατέθεσαν στεφάνι στην μνήμη των θυμάτων του Πόντου την ώρα της εκδήλωσης, επειδή ήταν παρών και μέλη της Χρυσής Αυγής στο χώρο, φωνάζοντας την ώρα που τους καλούσαν να καταθέσουν στεφάνι   ΄΄ ο ΣΥΡΙΖΑ δεν καταθέτει στεφάνι με την Χρυσή Αυγήδίπλα μας .” Λες και δεν μπορούσαν να πάνε στον υπεύθυνο της εκδήλωσης, και να τον ενημερώσουν, πως απλά δεν θα καταθέσουν στεφάνι και να τελειώσει το ζήτημα εκεί.  Έπρεπε όμως να το παίξουν ψευτοεπαναστάτες . Σιγά την επανάσταση .

Η αιτία για την οποία θέλησα να ενημερώσω των κόσμο έχει ως εξής. Η  αρχή έγινε όταν συγκεκριμένα μέλη του Σύριζα με ρώτησαν αν θα καταθέσουμε στεφάνι ως Ανεξάρτητοι Έλληνες, φυσικά δεν έβλεπα τον λόγο για τον οποίο δεν θα έπρεπε να το κάνουμε και η απάντηση ήταν ΄΄φυσικά και θα καταθέσουμε΄΄. Με περίσσιο θράσος ένα μέλος απάντησε ότι ΄΄φυσικά εφόσον δέχεστε της θέσεις της Χρυσής Αυγής΄΄ και ακολούθησαν όσα προανέφερα .

Λοιπόν, μετά από την προσβολή αυτή προς εμάς, προς των κόσμο που παρακολουθούσε την εκδήλωση, προς αυτούς που κατέθεσαν στεφάνια Συλλόγους κ.λ.π εφόσον θεωρούν ότι όλοι εμείς πράξαμε λάθος και ο ΣΥΡΙΖΑ σωστά, και περισσότερο προς τα θύματα της Γενοκτονίας, έχω να καταθέσω ένα εξωφρενικό άρθρο που δημοσίευσε στην “Trakya nin Sesi”, στις 3 Μαρτίου το 2011 για την ελληνικότητα των Ποντίων,  ο (κύριος)  Θεοδωρίδης και τότε μέλος της Εθνικής Επιτροπής για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου του ΣΥΡΙΖΑ κατά την οποία έλεγε τα εξής:

ΑΠΟ ΠΟΥ ΩΣ ΠΟΥ ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ;

 “Οι αυτοαποκαλούμενοι Πόντιοι είναι το εκχριστιανισμένο σκέλος της παρακαυκάσιας ιθαγενούς φυλής των Μουσουλμάνων Λαζών που αποπέμφθηκε στην Ελλάδα το 1923 βάσει της συνθήκης της Λωζάνης.

Το δεύτερο και πλειοψηφόν σκέλος των Λαζών παρέμεινε στο Λαζιστάν (Πόντος) επειδή ασπάζεται το Μουσουλμανικό θρήσκευμα.

Ταυτιζόμενοι φυλετικά με τους Πόντιους, οι Λαζοί αποτελούνε γηγενή λαό της ΒΑ Τουρκίας με Καυκάσια καταγωγή και ιδιάζουσα γλώσσα που μοιάζει με την Γεωργιανή.

Η ιστορία ουδέποτε ανέδειξε Ελληνοποντιακή εθνότητα.

Πόντιοι (Λαζοί) κατέφθασαν στην Ιστάνμπουλ τον Σεπτέμβριο του 1955 και έκαναν τις γνωστές καταστροφές, αγανακτισμένοι από την επίθεση στην οικία του Μουσταφά Κεμάλ στη Θεσσαλονίκη.

Η κατάληψη της Μακεδονίας πραγματοποιήθηκε από Περσοπόντιους.

Οι επιμιξίες ποντίων με τουρκικά φύλα ήταν αναρίθμητες.”

Αυτά και άλλα πολλά, τα οποία έχουν δημοσιευθεί σε εφημερίδες, και φυσικά μπορείτε να τα βρείτε και στο διαδίκτυο, ειπώθηκαν από τον (κύριο) Θεοδωρίδη  και φυσικά άκουσον . άκουσον, συνέχιζε να είναι εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ στην Εθνική Επιτροπή για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου,  μέχρι και τον Φεβρουάριο του 2013 που τον απέπεμψαν από την επιτροπή, γιατί υποστήριξε πως  οι νησίδες των Ιμίων ανήκουν στην Τουρκία και ονομάζονται  “Καρντάκ”.

Αυτά είναι λοιπόν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που θέλουν να το παίζουν επαναστάτες, οσο για τους εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ που δεν θέλησαν να καταθέσουν στεφάνη και μια εξ αυτόν μας προσέβαλε κατά αυτόν τον τρόπο, αν τολμάνε ας βγούνε επώνυμα και να το καταγγείλουν όχι πίσω από της πλάτες των παρευρισκόμενων και μετά όπου φύγει φύγει.

Τα συμπεράσματα δικά σας, και η υπομονή επίσης .”

Σχόλια
5 Σχόλια to “Σιαμπάνης εναντίον ΣΥΡΙΖΑ”
  1. Ο/Η Ταγματασφαλίτης λέει:

    Ααααα ετσι!! Προσπαθουσαν να παρουν ολα τα κομματα και τους πολιτες με το μερος τους αλλα τελικα πηραν………………………..ξυδακι κυριε Τσιπρα πρωην κνιτη!
    ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ αλλωστε ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕ ΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝ;;;;;

  2. Ο/Η sittingbull λέει:

    ΟΥΓΚΑ ΟΥΓΚΑ εμείς είμαστε πιο πολύ πατριώτες απο εσάς…… ΟΥΓΚΑ ΟΥΓΚΑ όχι εμείς είμαστε πιο πολύ πατριώτες
    Τα ακροδεξιά τσιράκια του antonisamaras (με το αζημίωτο βέβαια) πιστεύουν φυσικά στις γενοκτονίες γι αυτό μαζί με τα αφεντικά τους
    προκαλούν σήμερα την γενοκτονία του ελληνικού λαού….

  3. Ο/Η Μικρός Κιλκισιώτης λέει:

    Βρε να μην αρχίσω να σε λέω βαριές κουβέντες… Για την κυβέρνηση θα πεις τίποτα;
    Για το ΠΑΣΟΚ την ΝΔ ;;;
    Μήπως για την παραίτηση του ΚΟΥΙΚ;
    Ασε την καραμέλα για τον ΣΥΡΙΖΑ αγορίνα… Σε έχει φάει η φαγούρα του ΣΥΡΙΖΑ και εσένα.. κοίτα τα δικά σας χάλια με τους Λαπατίνες την μια Κυριακή και την κολοντούμπα μέτα κοίτα οτι οι “πολιτευτές” σας δεν εχουν παρουσία στον Νομό ούτε καν σαν παρουσία και όχι ως έργο. Κοιτάξου πρώτα στον καθρέφτη.

  4. Ο/Η sittingbull λέει:

    γεμάτο είναι το Κιλκίς με ΟΥΓΚΑ ΟΥΓΚΑ….. μη μου πεις πως δεν το πρόσεξες… !

Σχολιάστε