My Twitter Feed

16 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

“Ζητούμενο το αυτοτελές τμήμα” -

Τρίτη, 9 Απριλίου, 2024

Ραδιοφωνικές αιχμές Απουσίδη για Λαπόρδα

Αιχμές εναντίον του δημάρχου Παιονίας, Θ. Λαπόρδα, για την απόφασή του να τον απομακρύνει, ουσιαστικά, απ` την προεδρία του ΔΣ της ΔΕΥΑΠ, άφησε ο Θόδωρος Απουσίδης, μιλώντας σήμερα Τρίτη στο ΡΑΔΙΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ 102,8.

Ο παραιτηθείς πρώην πρόεδρος της επιχείρησης, υπαινίχθηκε ότι πίσω απ` την απομάκρυνσή του κρύβονται συμφέροντα ιδιωτών, ενώ υπερασπίστηκε την έως τώρα λειτουργία της ΔΕΥΑΠ, την οποία χαρακτήρισε πετυχημένη.

Ο κ. Απουσίδης υπογράμμισε ότι δεν κατανόησε επακριβώς τους λόγους που επικαλέστηκε ο κ. Λαπόρδας για ν` απαιτήσει την παραίτησή του, καθώς και την πράξη του δημάρχου να του αφαιρέσει προηγούμενα, την οικονομική διαχείριση της επιχείρησης.

Συγκεκριμένα, για τα οικονομικά της ΔΕΥΑΠ, ο κ. Απουσίδης υπογράμμισε ότι οι εισπράξεις της αυξήθηκαν ενώ τα έξοδά της μειώθηκαν κατά 36% το 2011 και κατά 27% το πρώτο εξάμηνο του 2012.

Παρέμβαση στην εκπομπή έκανε κι ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας, Χρήστος Δραγανίδης, ο οποίος υποστήριξε ότι πράγματι η πορεία της επιχείρησης ήταν θετική, ενώ καυτηρίασε την απόφαση του κ. Λαπόρδα να ζητήσει την παραίτηση του κ. Απουσίδη.

Αύριο Τετάρτη θα μεταδοθεί απ` το ΡΑΔΙΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ συνέντευξη του δημάρχου Παιονίας για το ίδιο θέμα, που συνεχίζει ν` απασχολεί έντονα την τοπική κοινωνία.

Σχολιάστε