My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Π. Ψωμιαδης: Να συλληφθουν Παπανδρεου-Παπακωνσταντινου!

Με την παρουσία του βουλευτή Θεσσαλονίκης, Κ. Γκιουλέκα και του εν αργία περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας, Π. Ψωμιάδη, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 20 Ιανουαρίου, στη “Λέσχη Κυνηγών”, η κοπή της βασιλόπιτας της τοπικής οργάνωσης Κιλκίς της ΝΔ.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ των άλλων, ο τελών εν αργία δήμαρχος Κιλκίς, Β. Μπαλάσκας, ο αναπληρωτής δήμαρχος Π. Κολότσιος, ο αντιπεριφερειάρχης Χρ. Γκουντενούδης και οι πολιτευτές Γ. Γεωργαντάς και Θ. Πασσαλίδης.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν για την προσφορά τους στο κόμμα οι Ιωάννης Παπαδόπουλος, Πέτρος Καλογερίδης, Κωνσταντίνος Φωτιάδης, Βασίλειος Αβραμίδης και Κωνσταντίνος Χαιρόπουλος. Μετά την σύντομη ομιλία του κ. Γκιουλέκα, χαιρετισμό απηύθυνε ο κ. Ψωμιάδης. Ο οποίος κάποια στιγμή πέταξε και την ατάκα της βραδιάς: “Μόλις ο Σαμαράς γίνει πρωθυπουργός, τους πρώτους που πρέπει να συλλάβει είναι οι Γ. Παπανδρέου και Γ. Παπακωνσταντίνου“, είπε!

Σιγά, μεγάλε! Δεν κοιτάς καλύτερα να καθαρίσεις με τη πάρτη σου! Άμα είναι ν` αρχίσουν συλλήψεις πολιτικών, που έβαλαν το χεράκι τους στη καταστροφή της χώρας – που, εδώ που τα λέμε, θα `πρεπε ν` αρχίσουν – δεν θα μας φτάσουν οι φυλακές και τα κρατητήρια!

 

Σχολιάστε