My Twitter Feed

25 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

10 προσλήψεις για πυροπροστασία -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη Βόζενμπεργκ σε Κιλκίς -

Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

Πρόταση για ίδρυση νέων σχολείων

Σε γνωμοδότηση για την ίδρυση και στέγαση Ειδικού Γυμνασίου Λυκείου (ΕΝΕΕΓΥΛ), Εσπερινού ΕΠΑΛ και Μουσικού Σχολείου, προχώρησε η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Κιλκίς.

Το ΔΣ της Επιτροπής τόνισε στη σχετική συνεδρίαση που πραγματοποίησε στο Δημοτικό Κατάστημα, ότι υπάρχει ικανός αριθμός ενδιαφερομένων που επιθυμεί να φοιτήσει στα εν λόγω σχολεία και ως εκ τούτου είναι πασιφανής η αναγκαιότητα σύστασής τους και στο Δήμο Κιλκίς.

Το ΔΣ αποφάσισε την υποβολή αιτήματος προς τους αρμόδιους φορείς προτείνοντας:

  • Το Ειδικό Γυμνάσιο-Λύκειο (ΕΝΕΕΓΥΛ) να λειτουργήσει σε σχολική μονάδα του δήμου όπου υπάρχουν επαρκείς εγκαταστάσεις (γραφεία, εργαστήρια, κατάλληλες αίθουσες διδασκαλίας και πληροφορικής, προσβασιμότητα-τουαλέτες ΑΜΕΑ με ειδικούς χώρους).
  • Το Εσπερινό ΕΠΑΛ να λειτουργήσει στις εγκαταστάσεις του 1ου ΕΠΑΛ, όπου υπάρχουν επαρκείς εγκαταστάσεις (γραφεία, εργαστήρια, κατάλληλες αίθουσες διδασκαλίας και πληροφορικής, προσβασιμότητα ΑΜΕΑ με ειδικούς χώρους).
  • Το Μουσικό Σχολείο να λειτουργήσει σε σχολική μονάδα του δήμου, όπου υπάρχουν επαρκείς εγκαταστάσεις (γραφεία, εργαστήρια, κατάλληλες αίθουσες διδασκαλίας και πληροφορικής, προσβασιμότητα ΑΜΕΑ με ειδικούς χώρους).
Σχολιάστε