My Twitter Feed

25 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επισκέψεις ενόψει ευρωεκλογών -

Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

10 προσλήψεις για πυροπροστασία -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Καταδίκη Λαζ. Ελευθεριάδη ένεκα ΣΕΚΑΠ

Ο πρόεδρος της ΕΑΣ Αξιούπολης, Λάζαρος Ελευθεριάδης, και τα υπόλοιπα 12 μέλη του ΔΣ της ΣΕΚΑΠ, καθώς και δυο υπάλληλοι της (προσωπάρχης και γεν. διευθυντής), καταδικάστηκαν χθες Τρίτη σε πρώτο βαθμό, σε φυλάκιση 10 μηνών με αναστολή, για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος από κοινού, άπαξ και κατ΄εξακολούθηση, που αφορούσε σε μικρό αριθμό προσλήψεων που έγιναν το 2007.

Οι καταδικασθέντες ήταν μέλη του Δ.Σ. της ΣΕΚΑΠ την επίμαχη περίοδο, όταν έγιναν προσλήψεις κατά τη διάρκεια προεκλογικής περιόδου, γεγονός που αποτελεί αδίκημα αφού η εταιρία είναι δημόσιου χαρακτήρα (την πλειοψηφία  κατέχει η ΑΤΕ). Για τις 7 τον αριθμό προσλήψεις είχε κατατεθεί μήνυση από την τότε ηγεσία του Σωματείου Εργαζομένων, η οποία επρόσκειτο στο ΠΑΣΟΚ ενώ η τότε διοίκηση στη Ν.Δ.
Οι υπόλοιποι καταδικασθέντες είναι οι: Παπάς Νίκος (πρόεδρος),Μπαϊρακτάρης Σωτήρης, Μακρίδης Κωνστανίνος, Παπάς Σπύρος, Μπίτος Ιωάννης,  Δολαπτσόγλου Αριστείδης, Μαμουζέλος Ιωάννης, Μάττας Κωνστανίνος, Τεντσιος Χρήστος, Ιορδανίδης Θεόδωρος , Τακτικός Ιωάννης και Παπαδόπουλος Χαράλαμπος.
Πηγή: xanthipress.gr
Σχολιάστε