My Twitter Feed

16 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

“Ζητούμενο το αυτοτελές τμήμα” -

Τρίτη, 9 Απριλίου, 2024

Πρωτοβουλίες Φραγγίδη για υγεία

“Ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα των καιρών, έχω ενεργοποιηθεί άμεσα παρέχοντας υλική ενίσχυση σε κοινωνικές δομές και δράσεις του νομού Κιλκίς, όπως το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Παιονίας, ο Ερυθρός Σταυρός, τα Εκκλησιαστικά Συσσίτια, συμβάλλοντας έτσι στην ουσιαστική στήριξή τους”.

Αυτό γνωστοποιεί με ανακοίνωσή του, ο βουλευτής Κιλκίς του ΚΙΝΑΛ, Γιώργος Φραγγίδης, ο οποίος παράλληλα κατέθεσε πρόταση προς την πρόεδρο του κόμματος, Φώφη Γεννηματά, για ενίσχυση των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), που έγινε άμεσα αποδεκτή.

Έτσι, με τη σύμφωνη γνώμη και των βουλευτών κι ευρωβουλευτών του κόμματος, αποφασίστηκε η αγορά εξοπλισμού για τη λειτουργία 5 κλινών ΜΕΘ, με ορίζοντα παράδοσης το τέλος Απριλίου και χρηματοδότηση από τη βουλευτική αποζημίωση.

Παράλληλα, μετά από πρόταση της κ. Γεννηματά προς τον πρόεδρο της Βουλής κ. Τασούλα, αποφασίστηκε ομόφωνα στη διάσκεψη των προέδρων η χρηματοδότηση της δημιουργίας 50 νέων κλινών εντατικής θεραπείας ύψους 8 εκατ. ευρώ στο νοσοκομείο ΣΩΤΗΡΙΑ, που θα αποτελέσουν πολύτιμα όπλα στη μάχη κατά του κορωνοϊού.

Σε σχετική δήλωσή του, ο κ. Φραγγίδης αναφέρει και τα εξής:

«Η θέληση για αλληλεγγύη αποτελεί χαρακτηριστικό γνώρισμα ηθικής στάσης προς στην κοινωνία.

Είναι μεγάλη η χαρά και η ικανοποίηση όταν παίρνουν σάρκα και οστά πρωτοβουλίες με στόχο την ενίσχυση του κοινωνικού συνόλου, ιδιαίτερα σε στιγμές κρίσιμες και καθοριστικές για τον τόπο και τους συνανθρώπους μας.

Η ευαισθητοποίηση και η διάθεση προσφοράς αποκτούν άλλο νόημα όταν πρόκειται για τον τόπο που μεγάλωσες, ζεις και αγαπάς. 

Η θέληση για αλληλεγγύη είναι διαρκής και συνιστά ηθική στάση ζωής προς την κοινωνία.”

Σχολιάστε