My Twitter Feed

25 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επισκέψεις ενόψει ευρωεκλογών -

Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

10 προσλήψεις για πυροπροστασία -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Προσφορά υγειονομικού υλικού

kapoutsis-dimitriosΠοσότητα από επιδέσμους, αποστειρωμένα γάντια, επιθέματα και άλλο υγειονομικό υλικό πρόσφερε ο μητροπολίτης Γουμένισσας κ. Δημήτριος στο Γενικό Νοσοκομείο – Κ.Υ. Γουμένισσας κατά τη διάρκεια σημερινής (Τετάρτη) επίσκεψης στη Μητρόπολη, του διοικητή του Ιδρύματος, Στυλιανού Βαμβίνη και του διευθυντή της Χειρουργικής Κλινικής Νικόλαου Καπουτζή.

Το υλικό που παραδώθηκε με δεδομένες τις δυσαναπλήρωτες πλέον ανάγκες λειτουργίας του Νοσοκομείου, διασφάλισε η Μητρόπολη από την ενορία του Βούπερταλ Γερμανίας, η οποία το συγκέντρωσε από μετανάστες ενορίτες, με επικεφαλής την δραστήρια νοσηλεύτρια Γεωργία Μανφρέντι, για την εκ νέου μηνιαία ποιμαντική προσφορά του εφημερίου της Μητρόπολης Γουμένισσας π. Εμμανουήλ Λεβαντή την καλοκαιρινή περίοδο.

“Πιστεύουμε ότι ο αυθορμητισμός, η φιλοτιμία και η λεβεντιά θα εμπνεύσουν και άλλους συνδρομητές,για να συνεχίσει να λειτουργείτο Γενικό Νοσοκομείο-Κ.Υ.Γουμένισσας και να εξυπηρετείται ιατρικά και νοσηλευτικά ο κόσμος μας”, τονίζει η Μητρόπολη σε σχετική ανακοίνωσή της.

 

Σχολιάστε