My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Προσφορά στο Κ. Π. Παιονίας

Τον δήμαρχο Παιονίας, Κώστα Σιωνίδη, με την παρουσία του ειδικού συμβούλου Χρήστου Δραγανίδη, επισκέφθηκε η βουλεύτρια Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ, Ειρήνη Αγαθοπούλου, ανταποκρινόμενη στην πρόσκλησή του για έμπρακτη στήριξη των δομών πρόνοιας του Δήμου Παιονίας, και συγκεκριμένα του Κοινωνικού Παντοπωλείου. 

Η κ. Αγαθοπούλου προσέφερε προϊόντα από τοπικούς παραγωγούς με σκοπό την ενίσχυση του Παντοπωλείου, αλλά και την ταυτόχρονη στήριξη των ντόπιων παραγωγών, που τόσο το έχουν ανάγκη αυτές τις δύσκολες ώρες.

Με την ευκαιρία της επίσκεψής της, η κ. Αγαθοπούλου ενημερώθηκε από τον δήμαρχο για το σύνολο των δράσεων του Δήμου Παιονίας για την ενίσχυση των πιο ευάλωτων συμπολιτών μας.

Επίσης, υπήρξε ενημέρωση για την πορεία των εργασιών στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στην Νέα Καβάλα και για τα μέτρα που έχουν παρθεί ή πρέπει να παρθούν για την προστασία των ίδιων αλλά και του τοπικού πληθυσμού.

Ακόμη, η βουλεύτρια ενημερώθηκε για τη λειτουργία του προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι και τόνισε ότι προέχει η άμεση αποπληρωμή των δεδουλευμένων των εργαζομένων, καθώς και τα μέσα προστασίας κατά την εργασία τους. Οι δράσεις αλληλεγγύης του δήμου απασχόλησαν επίσης μέρος της κουβέντας των συμμετεχόντων.

Τέλος, η κ. Αγαθοπούλου δήλωσε τη διαθεσιμότητά της για κάθε είδους συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση με γνώμονα το συμφέρον του κοινωνικού συνόλου και των εργαζομένων, ειδικά σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες, που απαιτούν συνεργασία και σύμπνοια.

Σχολιάστε