My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Προσπάθεια και χαμόγελα στον ΓΑΣ Κιλκίς

Για τους μικρούς πρωταγωνιστές των αγώνων – Εντυπωσίασαν οι μικροί στη Θεσσαλονίκη και στη Μελίκη.

unnamed (1)

Με τη συμμετοχή περισσότερων από τετρακοσίων μικρών παιδιών ηλικίας από 7-12 ετών από τα σωματεία της Θεσσαλονίκης και της Κ. Μακεδονίας , άνοιξε το Σάββατο στο  προπονητήριο του “Παλαι ντε Σπορ”  η χειμερινή δράση των αθλητών  για τον κλειστό στίβο με την ημερίδα που διοργάνωσε με εξαιρετική επιτυχία ο Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΔΟΜΗ .

 unnamed (2)Το τμήμα Στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς συμμετείχε στους αγώνες με τριάντα οκτώ αθλητές και αθλήτριες των Ακαδημιών και των τμημάτων υποδομής και πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση κυριαρχώντας απόλυτα στους δρόμους ταχύτητας κατακτώντας τρία χρυσά , ένα αργυρό και ένα χάλκινο μετάλλιο!

Συγκεκριμένα, ο ΓΑΣ Κιλκίς  πρωτιές κατέκτησε: στα 40 μ Μίνι Κοριτσιών (γεν. 2004-2005) με  Στέλλα Παρασκευά 6”42 , στα 50 μ ΠΠ-Β Μίνι (γεν. 2002-2003) με τον Αλέξανδρο Αλερού 7”38, στα 50 μ ΠΚ-Β Μίνι (γεν. 2002-2003) με την Φανή Αβράμογλου 7”52. Ο Νίκος Καπέτης με 8”41 ήταν 2ος στα 60 μ ΠΠ-Β’ , ενώ το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Άννα Ισχνοπούλου στα 60 μ ΠΚ-Β’ ( γεν. 2000-2001)

unnamed (3)Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν όλοι αθλητές του συλλόγου που συμμετείχαν , οι Αναστασία Ισχνοπούλου, Μελισσιά Γεωργιάδου και Αναστασία Φαρμάκη στο μήκος ΠΚ-Β, η Αναστασία Καλογιαννοπούλου στα 60 μ ΠΚ-Β , ο Δημήτρης Καραμανίδης στα 60 μ ΠΠ-Β’,  οι Αλέξανδρος Παυλίδης και Γιάννης Σαββίδης στα 50 μ ΠΠ-Μίνι, οι Βικτόρια Κυριάκου, Παναγιώτα Φαρμάκη, Νικολέτα Παιταρίδου, Μαρία Λογδανίδου , Ζωή Σφήκα και Μαρία Ντουμανίδου στα 50 μ ΠΚ-Μίνι, οι Γιάννης Λέφας, Δημήτρης Ξενέλης και Λεωνίδας Τραπεζίδης , Ελπίδα Αλερού, Εβελίνα Ζάμσα, Βασιλική Καραμανίδου , Μάγδα Καραστεργίου στα 40 μ και οι Άννυ Αλέρου, Μάγδα Βραχιόλογλου, Σοφία Παπαδοπούλου, Κωνσταντίνα Μανδαράκη, Κωνσταντίνα Κυριάκου, Γρηγοριάδου Δουκένη , Παντελής Δημητριάδης , Κώστας Δημητριάδης και Σπύρος Φαρμάκης στα 30 μ.

 Οι μικροί αθλητές είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν περνώντας το απόγευμα τους δοκιμάζοντας τις δυνάμεις τους στα αγωνίσματα του στίβου. Πρόθεση  του Συλλόγου αλλά και των διοργανωτών ήταν  να δώσουν  όσο το δυνατόν περισσότερες αγωνιστικές ευκαιρίες στους αθλητές όλων των ηλικιών και όλων των αγωνιστικών επιπέδων.

Την αποστολή ακολούθησαν τα μέλη του ΔΣ του ΓΑΣΚ & οι έφοροι του Τμήματος Στίβου αλλά και μεγάλος αριθμός από γονείς και συγγενείς των αθλητών που δημιούργησαν μια υπέροχη οικογενειακή κερκίδα.

Δύο χρυσά & δύο αργυρά στην Μελίκη

Με τη συμμετοχή περισσότερων από 150 αθλητών και αθλητριών,ο ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣ  διοργάνωσε την Κυριακή με απόλυτη,  επιτυχία αγώνα ανωμάλου δρόμου με την επωνυμία «ΣΩΤΗΡΗΣ ΠΕΡΤΣΟΥΝΗΣ» στα πλαίσια των «Δ’ ΜΕΛΙΚΕΙΩΝ», σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πιερίας-Ημαθίας, το Δήμο Αλεξάνδρειας και τη Δημοτική Κοινότητα Μελίκης για αθλητές και αθλήτριες όλων των κατηγοριών.

Ο καλός καιρός για την εποχή και ο έντονος συναγωνισμός σε όλες τις κούρσες βοήθησε όσους αγωνίστηκαν να πετύχουν αξιόλογες επιδόσεις , αλλά και τους θεατές να απολαύσουν ένα όμορφο αθλητικό θέαμα.

Το  τμήμα Στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς συμμετείχε στους αγώνες με δέκα αθλητές και αθλήτριες κατακτώντας δύο χρυσά και δύο αργυρά μετάλλια , ενώ είχε ακόμη τρεις αθλητές του στην πρώτη εξάδα , δείγμα της εξαιρετικής και ποιοτικής δουλειάς που γίνεται στην ομάδα και τους προπονητές σε όλα τα αγωνίσματα και σε όλες τις κατηγορίες.

Ούτε σε αγώνα αντοχής, όπως ήταν στην Μελίκη τα 1000 μ της κατηγορίας των Δημοτικών σχολείων είχαν αντίπαλους οι Φανή Αβράμογλου και ο Αλέξανδρος Αλερού , κερδίζοντας με διαφορά (όπως και το Σάββατο στα σπριντ στη Θεσσαλονίκη) όλους τους συναθλητές  τους που τους συναγωνίστηκαν, ενώ στο δεύτερο σκαλοπάτι του βάθρου ανέβηκαν η εννιάχρονη Στέλλα Παρασκευά στα 1000 μ κοριτσιών δημοτικών σχολείων και ο Αιμίλιος Μαβίδης στα 3000 μ Παίδων.

Θέσεις στην πρώτη εξάδα κατέκτησαν ο Βαγγέλης Παπαδόπουλος 4ος στα 1000 μ μαθητών δημοτικού, η οκτάχρονη Βασιλική Καραμανίδου 4η στην ίδια κατηγορία, η Μελισσιά Γεωργιάδου 4η στα 1000 μ κοριτσιών γυμνασίων  και ο Δημήτρης Καραμανίδης 6ος στα 1000 μ αγοριών γυμνασίων, ενώ απλή συμμετοχή είχε η νεαρή Σέβη Πίτσαρα 18η στα 1000 μ γυμνασίων.

Την αποστολή στην Μελίκη συνόδεψαν οι έφοροι του Τμήματος Βλάσης Μαβίδης ,  Ακης Αβράμογλου η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων κα Ζωή Παπαδοπούλου , οι προπονητές Νάντια Μπουρλούκα και Κώστας Μηναρετζής και πολλοί συγγενείς και φίλοι των αθλητών που αγωνίστηκαν.

Σχολιάστε