My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Προσλήψεις στο Νοσοκομείο

nosokomeio-kilkis-002Στη κάλυψη 7 θέσεων στο Νοσοκομείο Κιλκίς προχωρά η 4η ΥΠΕ, η οποία καλεί τους/τις ενδιαφερόμενους/ες που επιθυμούν να συμμετέχουν στη διαδικασία πρόσληψης επικουρικού προσωπικού, να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής προκειμένου να καταρτιστούν οι ονομαστικοί Κατάλογοι Πρόσληψης Επικουρικού Προσωπικού.

Οι θέσεις που προκηρύσσονται ανά κατηγορία και ειδικότητα:

ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ                                 2

ΤΕ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗΣ                                        2

ΔΕ ΒΟΗΘΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ                  1

ΔΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΝ       2

Ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων για την εγγραφή στους καταλόγους επικουρικού προσωπικού ορίζεται η Δευτέρα 11 Απριλίου 2016.

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Οι ενδιαφερόμενοι/ες θα πρέπει:

α)  Να έχουν την υγεία και την φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσης που επιλέγουν.

β)  Να μην έχουν κώλυμα διορισμού κατά το άρθρο 8 παρ. 1 του Ν. 3528/2007 «Κύρωση του Κώδικα Κατάστασης Δημοσίων Πολιτικών Διοικητικών Υπαλλήλων και Υπαλλήλων Ν.Π.Δ.Δ.» (ΦΕΚ 26/τ. Α79-2-2007), με την επιφύλαξη της παρ. 2 του ανωτέρω άρθρου

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ:

Πληροφορίες για τα απαιτούμενα γενικά και ειδικά προσόντα πρόσληψης και τις απαιτούμενες άδειες ασκήσεως επαγγέλματος, τον τρόπο απόδειξη εμπειρίας κ.α. μπορείτε να κατεβάσετε από εδώ. 

ΥΠΗΡΕΣΙΑ. ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΥΧΟΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ:

α) Αιτήσεις που έχουν υποβληθεί από ενδιαφερόμενους/ες για εγγραφή στον κατάλογο επικουρικού προσωπικού πριν την 1η Ιανουαρίου 2015, διαγράφονται. β) Οι αιτήσεις οι οποίες έχουν υποβληθεί στην 4η Υγειονομική Περιφέρεια Μακεδονίας και Θράκης από 1ης Ιανουαρίου 2015 εξακολουθούν να ισχύουν. γ) Υποψήφιοι/ες οι οποίοι/ες έχουν ήδη υποβάλει αιτήσεις από 1ης Ιανουαρίου 2015 έως και σήμερα στην 4η Υγειονομική Περιφέρεια Μακεδονίας και Θράκης, μπορούν να υποβάλουν ή να αποστείλουν συμπληρωματική αίτηση με τα δικαιολογητικά που επιθυμούν να συμπεριλάβουν στην αρχική τους αίτηση. δ) Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν υποβάλουν τις αιτήσεις τους με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά αυτοπροσώπως στην έδρα της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης, (Αριστοτέλους 16 Θεσσαλονίκη) στον 5ο όροφο, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από 09:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ. Επίσης οι αιτήσεις με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά μπορούν να αποστέλλονται ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή ή με εταιρεία ταχυμεταφοράς στην ταχυδρομική διεύθυνση: 4η Υγειονομική Περιφέρεια Μακεδονίας και Θράκης Επικουρικό Προσωπικό Αριστοτέλους 16 Τ.Κ.: 546 23 Θεσσαλονίκη με την προϋπόθεση η σφραγίδα του ταχυδρομείου ή η σήμανση της εταιρείας ταχυμεταφοράς να είναι όχι αργότερα από την Δευτέρα 11 Απριλίου 2016.

Πηγή: dikaiologitika.gr

Σχολιάστε