My Twitter Feed

25 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επισκέψεις ενόψει ευρωεκλογών -

Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

10 προσλήψεις για πυροπροστασία -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Προβληματισμος για βια σε σχολεια!

Σοβαρό προβληματισμό στις τοπικές μας κονωνίες προκαλούν θλιβερά γεγονότα όπως αυτό που συνέβη πρόσφατα με πρωταγωνίστριες μαθήτριες των γυμνασίων Πολυκάστρου και Αξιούπολης. Στο επεισόδιο, εμφανίστηκε το φαινόμενο της βίας σε σχολεία, και μάλιστα μεταξύ κοριτσίων! Βία, που οδήγησε κάποια απ` αυτά στο νοσοκομείο!

Οι λόγοι που οδήγησαν στο πρωτοφανές για το νομό μας αυτό συμβάν, δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία. Αυτό που προβληματίζει είναι ότι η επιλογή της – οργανωμένης, μάλιστα – βίας για την επίλυση “λογαριασμών” έγινε από κορίτσια των 15 περίπου χρόνων, κι αυτό θα πρέπει να ενεργοποιήσει τ` αντανακλαστικά φορέων και πολιτών, έτσι ώστε το περιστατικό ν` αποδειχθεί όντως μεμονωμένο και να μην επαναληφθεί κάτι παρόμοιο στο μέλλον.

Στο μεταξύ, μεγάλη θλίψη προκάλεσε στη κοινωνία της Αξιούπολης και το τροχαίο που σημειώθηκε πριν λίγες μέρες στη περιοχή της Πηγής, με έναν μαθητή του γυμνασίου να τραυματίζεται βαριά και να νοσηλεύεται με κώμα σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Το ατύχημα συναίβει όταν το μηχανάκι που οδηγούσε ο άτυχος μαθητής ανατράπηκε, χωρίς ευτυχώς ο δεύτερος συνεπιβάτης – συμμαθητής του παθόντος – να τραυματισθεί σοβαρά.

Σχολιάστε