My Twitter Feed

16 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

“Ζητούμενο το αυτοτελές τμήμα” -

Τρίτη, 9 Απριλίου, 2024

Πρεμιέρα με ήττα για τις Ελπίδες

Δεν τα κατάφεραν οι νεοφώτιστοι στην Α΄κατηγορία νεαροί ποδοσφαιριστές των Ελπίδων Κιλκίς.

Στη πρεμιέρα του Πρωταθλήματος και σε έναν αγώνα με το επίσης νεανικό συγκρότημα της προοδευτικής Σταυροχωρίου , οι ποδοσφαιριστές των Ελπίδων ξεκίνησαν το παιχνίδι τους μουδιασμένα και μακρυά από τον καλό τους εαυτό βρέθηκαν στο α΄ημίχρονο να βρίσκονται πίσω στο σκορ με 2-0.

Στο β΄ημίχρονο οι παίκτες του Βασίλη Παμπορίδη ανέβασαν την απόδοσή τους αλλά μακρυά από τον καλό τους εαυτό δεν κατάφεραν να φανούν αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια.Επόμενος αγώνας είναι το ερχόμενο Σάββατο με τον Ποντιακό Νέας Σάντας στο γήπεδο της Ευκαρπίας

Η φωτογράφιση της Ακαδημίας στην Τούμπα

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 1 Οκτωβρίου η καθιερωμένη φωτογράφιση των τμημάτων της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς στο γήπεδο της Τούμπας. Δυστυχώς, δεν κατέστη δυνατόν να παραβρεθούν όλα τα παιδιά λόγω κοινωνικών και άλλων υποχρεώσεων των γονέων τους ωστόσο περίπου 220 παιδιά συμμετείχαν σε μια εμπειρία μοναδική για όλους τους μικρούς ποδοσφαιριστές.

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς ευχαριστεί θερμά την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τη φιλοξενία και ειδικά τον Γενικό Διευθυντή των Τμημάτων Υποδομής και Ανάπτυξης της ΠΑΕ κ. Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλο.

Θερμές ευχαριστίες αποστέλλονται και στην κα Πηνελόπη Ποικιλίδου για την υποδοχή και τη βοήθεια που μας προσέφερε. Τέλος η Ακαδημία ευχαριστεί θερμά τον φωτογράφο κ. Θανάση Τσιτάκη για την άψογη συνεργασία.

Σχολιάστε