My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Πρεμιέρα για τα κορίτσια του Άτλαντα

Έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων είχαμε το περασμένο Σάββατο 23 Οκτωβρίου για το πρωτάθλημα των κοριτσιών Κ18 της ΕΣΠΕΜ, όπου ο ΑΤΛΑΣ βρέθηκε στην πρώτη αγωνιστική αντιμέτωπος με τον Μίλωνα Γιαννιτσών.

Τα κορίτσια του ΑΤΛΑ αν και ήταν σε καλή αγωνιστική μέρα, δεν μπόρεσαν να λυγίσουν τα κορίτσια του Μίλωνα, τα οποία είχαν το πλεονέκτημα του πλήρους ρόστερ, μιας και ο ΑΤΛΑΣ σημείωνε απουσία στην θέση της πασαδώρου.

Παρ’ όλα αυτά η ομάδα του ΑΤΛΑ ξεκίνησε με ένα νικηφόρο σετ (25-23) για να ισοφαριστεί στην συνέχεια (16-25), ενώ στη πορεία επανήλθε στο προβάδισμα με το τρίτο σετ να τελειώνει στο 25-19, όταν ισοφαρίστηκε εκ νέου στο τέταρτο (10-25), για να υποκύψει εν τέλει στο ταϊ- μπρέϊκ (4-15), με την ψυχολογική κούραση να παίζει αποφασιστικό ρόλο και με την έλλειψη της βασική πασαδώρου την οποία αντικατέστησε επάξια η αρχηγός της ομάδας.

Η ομάδα του ΑΤΛΑ, που εμφάνισε καλά ποσοστά στην υποδοχή και με βασικό της ατού να είναι τα καλοδουλεμένα σερβίς, έδειξε σε μια παραδοσιακά δύσκολη έδρα, όπως είναι τα Γιαννιτσά, πως μπορεί να σταθεί απέναντι σε κάθε αντίπαλο και δεν έχει τίποτα να φοβάται, όταν τα «όπλα» της είναι η ομοψυχία και η σωστή προετοιμασία.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΤΛΑΣ: Κάργου Ελπ. Μάντζαρη Γ. Παπαδοπούλου Ειρ. Χονδροματίδου Στ. Αμοιρίδου Ελ. Μπακύρτση Χρ. Μπακύρτση Νατ. Κέλλνερ Β. Παπαδοπούλου Ε. Κέλλνερ Νελ.

Μίλωνας Γιαννιτσών: Χρυσίδου Μαρ., Γανάτσου Αφρ., Κουλλάφη Μαρ., Τσαρτσαράκη Δημ., Τσιμπίνη Ανν., Παπαδοπούλου Ελ., Καρυπίδου Ευάγ., Καρύπη Αφ.-Αν., Θωμαΐδου Ελ.- Ευσεβ., Τοπίση Γεώρ., Μυλοθρίδου Ευαγ.

Στους πάγκους βρέθηκαν για τον Μύλωνα η κ. Συλλέκτη Θεοδώρα ενώ για τον ΑΤΛΑ ο κ. Χρήστος Μπακύρτσης και ο κ. Γεώργιος Χειρούλης.

Οι εγγραφές στο σύλλογο συνεχίζονται και μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα : 6937156278 και 6970667178 για περαιτέρω πληροφορίες.

Σχολιάστε