My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

“Πράσινο φως” για νέα σχολεία

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Κιλκίς, επανέρχεται στη κυριότητά του με απόφαση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Μ. Βορίδη, κοινόχρηστη έκταση 10 στρεμμάτων του Κέντρου ‘’Δήμητρα’’ με σκοπό την κατασκευή του 10ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς και του 4ου Γυμνασίου, καθώς και την ανέγερση ενός πρότυπου σχολείου.

Η διάρκεια της παραχώρησης για την ολοκλήρωση του σκοπού χρήσης είναι πενταετής και λήγει στις 22.7.2024.

Για την ένταξη κατασκευής των σχολικών μονάδων σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα, ο δήμαρχος Δημήτρης Κυριακίδης είχε συνεργασία με τον υφυπουργό Γιώργο Γεωργαντά.

Σε δήλωσή του ο κ. Κυριακίδης εξέφρασε την ευαρέσκειά του για την απόφαση του αρμόδιου υπουργού και τόνισε: «Με την υποστήριξη και του κ. Γεωργαντά θα αξιοποιήσουμε ως δήμος τη μεγάλη ευκαιρία που μας παρουσιάζεται για να αποκτήσουμε νέα σύγχρονα και λειτουργικά διδακτήρια που θα ανταποκρίνονται πλήρως στις απαιτήσεις των μαθητών και της εκπαιδευτικής μας κοινότητας».

Από τη πλευρά του ο κ. Γεωργαντάς δήλωσε: ‘’ Σε συνεργασία με το δήμαρχο Κιλκίς και όλη τη Δημοτική Αρχή και σε συντονισμό με τα αρμόδια υπουργεία μπορούμε πλέον να δρομολογήσουμε την κατασκευή των δύο σχολείων, βελτιώνοντας την ποιότητα της εκπαίδευσης για τα παιδιά του νομού μας’’. 

Σχολιάστε