My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

«Πράξεις για τη Μακεδονία» στο Πολύκαστρο

Επίσκεψη στο Κ.Υ. Πολυκάστρου, στο νομό Κιλκίς, πραγματοποίησε ο επικεφαλής της Παράταξης «Πράξεις για τη Μακεδονία» Χρήστος Παπαστεργίου.

Κατά την επίσκεψή του, ενημερώθηκε για τις δραστηριότητες και την συνολική λειτουργία του Κ.Υ. από τον νέο διευθυντή κ. Θεοφύλακτο Γεωργιάδη και τους συνεργάτες του.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην αντιμετώπιση της πανδημίας, όπου και εδώ το Κ.Υ. πρωτοπορεί, με τρεις εμβολιαστικές γραμμές και με διεξαγωγή διαγνωστικών τεστ και με την μέθοδο του drivethrough.

 Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Παπαστεργίου και στελέχη της Παράταξης είχαν επισκεφθεί το Κ.Υ. και την άνοιξη του 2020, στην αρχή της υγειονομικής κρίσης.

Μετά την επίσκεψή του ο κ. Χρήστος Παπαστεργίου δήλωσε μεταξύ άλλων: «Είναι κρίμα να σταματήσουν τα προγράμματα στοματικής/οδοντιατρικής ενημέρωσης και πρόληψης σε σχολεία κ.α., καθώς και να ανασταλεί τελείως η λειτουργία του οδοντιατρείου, που διαθέτει σύγχρονη υποδομή, λόγω της έλλειψης οδοντιάτρου. Αρχίζουν επίσης, δυστυχώς, να υπάρχουν κενά και στην κρίσιμη ειδικότητα της παθολογίας. Οι αρμόδιοι οφείλουν να δράσουν άμεσα».

Σχολιάστε