My Twitter Feed

25 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επισκέψεις ενόψει ευρωεκλογών -

Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

10 προσλήψεις για πυροπροστασία -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Πολύκαστρο: Διεθνική τιμητική εκδήλωση

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα τιμήθηκε την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου, η 94η επέτειος της «Διάσπασης του Μακεδονικού Μετώπου τον Σεπτέμβριο του 1918», στο Διασυμμαχικό Μνημείο του Πολυκάστρου.

Μετά την επιμνημόσυνη δέηση που τέλεσε ο μητροπολίτης Γουμένισσας, Δημήτριος, έγινε η επετειακή ομιλία από εκπρόσωπο της Ενώσεως Συμμάχων Πολεμιστών. Επίσης απεύθυνε χαιρετισμό ο δήμαρχος Παιονίας,Αθανάσιος Λαπόρδας. Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων και προσκλητήριο πεσόντων. Η εκδήλωση έκλεισε με τους εθνικούς ύμνους των συμμαχικών χωρών.

 Στην εκδήλωση επίσης παραβρέθηκαν, ως εκπρόσωπος της Κυβέρνησης ο Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Αθανάσιος Καρούτσος, ο βουλευτής Ν. Κιλκίς κ. Γιώργος Γεωργαντάς, ο αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς κ. Χρήστος Γκουντενούδης, ο διοικητής  Β.Σ.Σ. αντιστράτηγος Τόπης Κωνσταντίνος και αντιπροσωπεία σχολείων του Πολυκάστρου.

Τη Σερβία εκπροσώπησε ο υφυπουργός Εργασίας  κ. Νέγκοβαν Στάγκοβιτς, συνοδευόμενος από τον υπουργό Εργασίας κ. Πίτερ Ντόκιτς, από τον πρέσβη και τον στρατιωτικό ακόλουθο, η Γαλλία εκπροσωπήθηκε από τον Γενικό Πρόξενο κ. Κριστώφ Λε Ριγκολέρτ, συνοδευόμενο από τον στρατιωτικό ακόλουθο, η Ιταλία από τον στρατιωτικό ακόλουθο και η Ρωσία από τον υποπρόξενο κ. Μπόρις Μεστάνοβ.

Σχολιάστε