My Twitter Feed

2 Δεκεμβρίου, 2023

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Με μαθητές του Κιλκίς στη Βουλή -

Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου, 2023

Χωρίς μεταφορές και θέρμανση -

Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου, 2023

Ν. Αγιονέρι: Έργο αγροτικής οδοποιίας -

Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου, 2023

Βασίλης Βασιλικός: “Ζ” στους αγώνες μας -

Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου, 2023

ΠεΚ: Σχεδιασμός ενόψει χειμώνα -

Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου, 2023

Κινητοποιήσεις νοσοκομειακών -

Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου, 2023

Τη πρώτη νίκη του σημείωσε ο ΓΑΣΚ -

Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου, 2023

7ήμερη αποχή των δικηγόρων -

Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου, 2023

Ποιοί είναι οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ στο Κιλκίς

Απ` τον ΣΥΡΙΖΑ του Κιλκίς δόθηκαν σήμερα κι επίσημα στη δημοσιότητα τα ονόματα των υποψηφίων βουλευτών του στο νομό μας, τα οποία είχε παρουσιάσει το ΚΙΛΚΙΣ24 με δημοσίευσή του την περασμένη Δευτέρα, συνοδευόμενα από βιογραφικά στοιχεία για να τους γνωρίσουμε καλύτερα. Οι υποψήφιοι, λοιπόν, είναι οι: 

ΑΓΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ΕΛΕΝΗ – ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Η Ειρήνη Ελένη Αγαθοπούλου γεννήθηκε το 1985 στη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε στο Κιλκίς. Οι γονείς της είναι η Δέσποινα Μαρκάκη, βιολόγος από τα Χανιά, και ο Δημήτριος Αγαθόπουλος, φαρμακοποιός από το Κιλκίς. Έχει και έναν αδερφό, τον Θέμη, φοιτητή στη Θεσσαλονίκη.

Μεγάλωσε σε ένα κινηματικό περιβάλλον, λόγω αριστερής ιδεολογίας των γονέων της, και από μικρή άρχισε να οργανώνεται και αυτή κινηματικά.

Το 2003 πέρασε στη Φαρμακευτική Σχολή Θεσσαλονίκης, από την οποία αποφοίτησε τον Ιούλιο του 2009. Κατά τα φοιτητικά της χρόνια συμμετείχε ενεργά στις καταλήψεις κατά της ιδιωτικοποίησης των  Πανεπιστημίων την περίοδο 2006-2007, ενώ το 2004 είχε συμμετάσχει στο 4ο Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Φόρουμ που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα.

Το ακαδημαϊκό έτος 2007-2008 βρέθηκε στη Μαδρίτη με το πρόγραμμα Erasmus, ενώ το ακαδημαϊκό έτος 2010-2011, στην Πίζα της Ιταλίας παρακολούθησε ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα σε φυτοθεραπευτικά προϊόντα και εναλλακτικές θεραπείες.

Από το καλοκαίρι του 2011 ζει και εργάζεται στο Κιλκίς, στα συστεγασμένα φαρμακεία Αγαθόπουλου Δημήτρη & Αγαθοπούλου Ειρήνης, μαζί με τον πατέρα της.

 

ΚΟΥΛΙΝΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ – ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ

O Τάσος Κουλινας από τα εφηβικά του χρόνια ασχολήθηκε με τα κοινωνικά κινήματα κυρίως τον αναπηρικών χώρο των τυφλών καθώς και στον εργασιακό του χώρο.

Διατέλεσε γενικός γραμματέας της τοπικής ένωσης της Κεντρικής Μακεδονίας του Πανελληνίου συνδέσμου τυφλών από το 1994 – 2000 καθώς και την ένωση τυφλών Βορίου Ελλάδος από το 2002 – 2004. Ήταν ενεργό μέλος στην παράταξη δημοκρατική πρωτοβουλία του συλλόγου εργαζομένων ΙΚΑ Κεντρικής Μακεδονίας.

Το 2004 ήταν υποψήφιος βουλευτής με το Σύριζα στο Νομό Κιλκίς. Το 2006 ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Θεσσαλονίκης με τον συνδυασμό του Τάσο Κουράκη. Το 2010 ήταν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό Ριζοσπαστική Αριστερή Ενότητα στη Π.Ε. Κιλκίς.

 

ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ – ΕΛ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

Ο Λάζαρος Λαζαρίδης γεννήθηκε το 1980 και μεγάλωσε στην πόλη του Κιλκίς. Γονείς  του είναι οι Δημήτριος και Θεοφιλία Λαζαρίδη.

Tο 2007 ιδρύει την διαφημιστική εταιρία Ultravision, με συνέταιρό του τον Σάββα Σερασκέρη, την οποία διατηρεί και ως σήμερα. Το Φεβρουάριο 2008 εκλέγεται αντιπρόεδρος στο νεοσύστατο θεσμό του Τοπικού Συμβουλίου Νεολαίας του Δήμου Κιλκίς. Τον Μάιο του 2008 εκλέγεται γραμματέας Νεολαίας Συνασπισμού Κιλκίς. Τον Δεκέμβριο του 2009 εκλέγεται Γραμματέας της Ν.Ε. Συνασπισμού Κιλκίς. Εκπρόσωπος του ΣΥΝ στο Κόμμα Ευρωπαϊκής Αριστεράς σε θεματικές ομάδες εργασίας. Μέλος των τμημάτων Δικαιωμάτων και Μικρών – Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων του Συνασπισμού και των αντίστοιχών τμημάτων του ΣΥΡΙΖΑ. Σπούδασε πολιτικός μηχανικός στο Τεχνικό Πανεπιστήμιο της πόλης Ιασίου Ρουμανίας.

Ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Φίλων Ελληνοφωνίας και Γαλλοφωνίας Ν. Κιλκίς από το 2008 και αντιπρόεδρος του Συλλόγου από το 2011.

 

ΜΠΙΜΠΑΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ – ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Γεννήθηκε το 1956 στο Χέρσο Κιλκίς. Μετοίκησε στη Θεσσαλονίκη το 1958.
Το 1974 αποφοίτησε από το ΣΤ΄ Γυμνάσιο Αρένων και εισήχθη στη Φαρμακευτική Σχολή του ΑΠΘ όπου και ανέπτυξε δράση στο φοιτητικό κίνημα. Ήδη τα χρόνια της χούντας δε διάβαζε μόνο, οργανωνόταν και οργάνωνε.

Το 1975, πρωτοστατεί στην ίδρυση του πανσπουδαστικού συλλόγου Σταυρούπολης.
1975-1989, οργανώνεται στο ΠΑΣΟΚ.
1982 ανοίγει φαρμακείο αναπτύσσοντας συνδικαλιστική δράση (6 χρόνια Γραμματέας.- 9 χρόνια πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς- 10 χρόνια μέλος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου)

Ιδρυτικό μέλος και αντιπρόεδρος του οικολογικού- πολιτιστικού συλλόγου, «Οικοπολιτεία». Υποψήφιος δήμαρχος το 1999 & το 2006 και εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος.

Το 1996 δραστηριοποιείται στο ΔΗΚΚΙ και εκλέγεται μέλος του Πολιτικού Γραφείου που είναι μέχρι και σήμερα.
Το 2009 υποψήφιος βουλευτής Α΄Θεσσαλονίκης με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Πρωτεργάτης της ιδέας για την ενότητα δράσης της Αριστεράς και τη δημιουργία του ΣΥΡΙΖΑ.

ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – ΙΑΤΡΟΣ

Γεννήθηκε στον Πειραιά το 1980. Σπούδασε στην Πάτρα. Από τα φοιτητικά χρόνια συνδέθηκε με την αριστερά & τους αγώνες που αυτή έδωσε μαζί με την κοινωνία. Μέλος της ΚΟΕ (συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ). Μέλος του ΣΥΡΙΖΑ. Ειδικευόμενος ιατρός στο ΓΝ Κιλκίς κ εκλεγμένο μελος του ΔΣ της ΕΝΙΚ (Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Κιλκίς)

Το 2010 ήταν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό Ριζοσπαστική Αριστερή Ενότητα στη Π.Ε. Κιλκίς.

 

Σχολιάστε