My Twitter Feed

20 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Ποιοί ήταν οι άλλοι …κερδισμένοι υποψήφιοι

Εκτός απ`τους τρεις που εκλέχτηκαν βουλευτές του νομού (Γ. Γεωργαντάς, Ειρ. Αγαθοπούλου και Θ. Παραστατίδης), υπάρχουν και κάποιοι άλλοι υποψήφιοι που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως κερδισμένοι των εκλογών παρ` όλο που δεν εκλέχτηκαν. Αλλωστε, συνολικά οι υποψήφιοι ήταν πολλοί ενώ οι βουλευτικές θέσεις μόνο τρεις.

Στη ΝΔ, ίσως απρόσμενα καλά πήγε ο “παλιός” Θόδωρος Πασσαλίδης, ο οποίος πήρε κοντά στις 3,5 χιλιάδες ψήφους, 1.500 περίπου λιγότερες απ` τον Σ. Τσιτουρίδη, όταν στο παρελθόν η απόστασή του απ` τους δυο πρώτους ήταν χαώδης.

Στον ΣΥΡΙΖΑ, μετά την εκπληκτική Ειρ. Αγαθοπούλου την 2η θέση πήρε ο Τάσος Κουλίνας, που πέρασε σε σταυρούς τον γραμματέα της ΝΕ Κιλκίς του ΣΥΝ, Λ. Λαζαρίδη, κάτι που ασφαλώς καταγράφεται ως αξιοπρόσεκτο.Στο ΠΑΣΟΚ η πρωτοεμφανιζόμενη Αλεξάνδρα Ιωαννίδου πήρε την τρίτη θέση, μετά τα “μαγαθήρια” του χώρου, Θ. Παραστατίδη και Γ. Φραγγίδη. Βέβαια, η απόστασή της απ` τους δυο ήταν, όπως αναμένονταν, μεγάλη αλλά για μια υποψήφια που πριν τις εκλογές ήταν άγνωστη, το να περάσει τους γνωστούς Λ. Δημητριάδη και Δ. Αναστασόπουλο ήταν ασφαλώς αξιοπρόσεκτο.

Στο ΚΚΕ δεν είχαμε εκπλήξεις αφού η κυριαρχία της Σοφίας Καλαντίδου θεωρούνταν εξ` αρχής δεδομένη. Ακολούθησαν από απόσταση οι Γ. Φαχουρίδης και Κ. Χαλίτσιος, με μικρή την διαφορά ψήφων ανάμεσά τους. Αναμενόμενο κι αυτό.

Στους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ η μεγάλη κερδισμένη ήταν η Άννα Μαρία Γιάντση, που πήρε διπλάσιες ψήφους απ` τη δεύτερη, την Αλεξάνδρα Στεφανίδου. Η ωραία κ. Γιάντση έδρεψε τους καρπούς της προβολής αλλά, ασφαλώς, και των δυνατοτήτων της.

Τέλος, στη ΔΗΜΑΡ κερδισμένος θεωρείται ο Σπύρος Θεοφανίδης, ο οποίος προερχόμενος απ` το ΠΑΣΟΚ πήρε την 1η θέση, ξεπερνώντας σε σταυρούς προτίμησης αναγνωρισμένα από χρόνια στελέχη του χώρου της λεγόμενης Ανανεωτικής Αριστεράς, όπως ο Χρ. Σπίγκος, η Αν. Κωνσταντινίδου και ο Γιόσκας Παυλίδης. Ήταν μια απ` τις εκπλήξεις των εκλογών, που θα`ταν δύσκολο να σημειωθεί σε περίπτωση μη διάσπασης του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχολιάστε