My Twitter Feed

20 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Ποια ονόματα παίζουν σε ΣΥΡΙΖΑ

Αναμένοντας την ανακοίνωση των συνδυασμών του ΣΥΡΙΖΑ για τις εθνικές εκλογές κι ενώ σήμερα Παρασκευή συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος με αντικείμενο και το συγκεκριμένο θέμα, αρκετά είναι τα ονόματα που εκδήλωσαν το ενδιαφέρον να συμπεριληφθούν στο ψηφοδέλτιο του νομού Κιλκίς.

Ξεκινώντας από την πρώην βουλευτή και νυν πρόεδρο του ΚΕΘΙ, Ειρήνη Αγαθοπούλου, θα πρέπει να θεωρούνται ως φαβορί για κάθοδό τους στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, ο δημοσιογράφος Γιώργος Περπερίδης, ο χημικός – μηχανικός Πέτρος Φούρας και η Σοφία Ψαρρά από την Παιονία.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν τρεις υποψήφιοι για μια θέση στον 5μελή συνδυασμό. Πρόκειται (με αλφαβητική σειρά) για τους Τάσο Καπνίδη, Δάμο Μιχαηλίδη και Γιώργο Πεχλιβανίδη, που έχουν εκδηλώσει ήδη το ενδιαφέρον τους.

Όμως, έχουν ακουστεί και άλλα δυο γυναικεία ονόματα που “παίζουν” για υποψηφιότητα. Ο λόγος, για την Μάνια Παναγιωτίδου και για την Ελένη Δούμου από την Παιονία.

Το ερώτημα, ενόψει της ανακοίνωσης των συνδυασμών τις επόμενες μέρες, είναι κατά πόσο θα δεχθεί η ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ τη πρόταση της ΝΕ Κιλκίς εξ` ολοκλήρου ή θ` αποφασίσει η ίδια για μια ή δυο υποψηφιότητες, στα πλαίσια της γενικότερης στρατηγικής εμπέδωσης του σχήματος ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, με το οποίο θα κατέβει σ` αυτήν την εκλογική μάχη το κυβερνών κόμμα.

Σχολιάστε