My Twitter Feed

25 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επισκέψεις ενόψει ευρωεκλογών -

Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

10 προσλήψεις για πυροπροστασία -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Πλούσιος Δεκέμβρης για ΚΚΣ Κιλκίς

KKS-kilkisΟ μήνας Δεκέμβριος ήταν πολύ ενεργητικός για το «Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης» και τα Άτομα με Αναπηρία που απασχολούνται εκεί, αφού σε όλη τη διάρκειά του τα άτομα αυτά ήταν πρωταγωνιστές διάφορων δρώμενων.

Για άλλη μία φορά ένας από τους βασικούς στόχους και τις αρχές της δομής, η ένταξη των ατόμων αυτών στην κοινότητα επιτεύχθηκε σε μεγάλο βαθμό.

Η συμμετοχή μας στις δραστηριότητες του Κέντρου Περιβαλλοντικής Αγωγής Ν. Γυναικόκαστρου  καθώς και η οργάνωση αλλά και υλοποίηση δραστηριοτήτων κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του Χριστουγεννιάτικου χωριού που διοργάνωσε ο Δήμος Κιλκίς, αποτέλεσαν σημαντικές ενέργειες δραστηριοποίησης στην τοπική κοινωνία.

Το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης υποδέχθηκε 700 περίπου παιδιά στο σπιτάκι των κατασκευών προμηθεύοντας τα παιδιά αυτά  με κεραμικές κατασκευές που δημιούργησαν τα Άτομα με Αναπηρία στο εργαστήριο κεραμικής και κηροποιΐας και σε αυτό της χειροτεχνίας και διακόσμησης της δομής.

Αξιόλογες κατασκευές και δημιουργήματα των παιδιών στόλισαν το σπιτάκι του Bazzar στην Πλατεία Ειρήνης και αποτέλεσαν ένα μικρό εκθετήριο για το κοινό το οποίο με μεγάλη μας χαρά, μας υποδέχθηκε, μας τίμησε και μας αγκάλιασε.

Το κλείσιμο της χρονιάς περιελάμβανε χριστουγεννιάτικα καλάντα στον Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου σεβασμιότατο κ. Εμμανουήλ, στο Δημαρχείο Κιλκίς καθώς και στον Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς κ. Γκουντενούδη.

Δελτίο τύπου από ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Το Δ.Σ., οι εργαζόμενοι και οι ωφελούμενοι του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης ευχαριστούν την κ. Ελπίδα Κυμπαρίδου – κομμώτρια, η οποία προσφέρει τις υπηρεσίες της στους ωφελούμενους του Κέντρου. Επίσης ευχαριστούν τον κ. Σωτήρη Πίτσαρα για την προσφορά πρωινού γεύματος. 

Σχολιάστε