My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Πλαγιά: Φιλική ήττα από Ηρακλή

Νίκη του Ηρακλή αλλά το εύρος του αποτελέσματος δεν αποδίδει την αληθινή εικόνα του αγώνα. Αξιόμαχη η Αναγέννηση παρά την ήττα της.

Την δεύτερη μόλις ήττα της, στα μέχρι σήμερα φιλικά προετοιμασίας,  γνώρισε  η ομάδα της Αναγέννησης  Πλαγιάς,  στην χθεσινή (Πέμπτη 1/10/2020) αναμέτρηση της με αντίπαλο τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς και σκορ 5-2 υπέρ του ΄΄γηραιού΄΄. Σκόρερ: Αναγέννηση – Τριανταφυλλίδης Ν. (7 ΄) και Χ. Παρπουτσής (74΄) / Ηρακλής – Φουρκιώτης (15΄), Ιορδανίδης (29΄), Μετάι (35΄), Κοβάτσης (70΄) και Χατζής (84΄).

Η ομάδα του Γιώργου Ακριτόπουλου, απέδειξε ότι αποτελεί ένα πολύ δυνατό σύνολο, που την καθιστά εκ των φαβορί του α΄ ομίλου της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας. Κλειδιά της νίκης, η εμπειρία και η εκτελεστική δεινότητα των παικτών του.

Οι κυανόλευκοι παρά την ευρεία έκταση, βρέθηκαν πίσω στο σκορ, από το 7ο λεπτό της συνάντησης, πολύ γρήγορα όμως αντέδρασαν και πήραν ταηνία του αγώνα, επιτυγχάνοντας τρία τέρματα και πηγαίνοντας στα αποδυτήρια, για την ανάπαυλα, προηγούμενοι με σκορ 3-1. Στην επανάληψη πέτυχαν άλλα δύο τέρματα, γράφοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Οι παίκτες της Αναγέννησης, έχουν να επιδείξουν, σε ακόμη μια αναμέτρηση και δη με έναν ισχυρό αντίπαλο όπως ο ‘’γηραιός’’, μια πολύ καλή εμφάνιση, που παρά την ήττα παίζουν ορθολογικό ποδόσφαιρο, παρουσιάζοντας σταθερά πολύ καλό πρόσωπο. Και με τέτοιες εμφανίσεις, που συνοδεύονται από πολύ καλή απόδοση, αποδεικνύουν ότι η Αναγέννηση θα είναι σκληρό ‘’καρύδι’’ για οποιονδήποτε αντίπαλο, εντός αγωνιστικού χώρου.

Οσο για την ήττα με πέντε τέρματα από τον Ηρακλή, δεν αποτελεί τροχοπέδη στην πορεία της Κιλκισιώτικης ομάδας, καθώς πρόκειται για ένα ματς που μόνο σε καλό μπορεί να βγει. Τόσο η φιλική χροιά του, όσο και η χρονική συγκυρία, αποτελούν ευκαιρία ενόψει της επίσημης έναρξης του πρωταθλήματος, ώστε τα όποια λάθη και τα κακώς κείμενα να ρυθμιστούν, προκειμένου να εμφανισθεί έτοιμη η Πλαγιά, στην πρεμιέρα του μαραθωνίου της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.

Άλλωστε αντιμετωπίζοντας δυνατούς αντιπάλους, μόνο κερδισμένος μπορείς να είσαι, όπως τόνισε στους ποδοσφαιριστές του αμέσως μετά την λήξη του αγώνα, ο νεαρός προπονητής Γ.Χατζηιωαννίδης. Επισημαίνοντας παράλληλα, πως το ζητούμενο στα φιλικά δεν είναι τα σκορ των αναμετρήσεων, αλλά η συνολική αγωνιστική παρουσία της ομάδας. Η οποία, παρά την ήττα, ήταν καλή και οι λεπτομέρειες, σε συνδυασμό με την έλλειψη εμπειρίας των παικτών της Πλαγιάς και την ευστοχία των φιλοξενούμενων, διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.

Αναγέννηση Πλαγιάς (Γ.Χατζηιωαννίδης): Τριανταφυλίδης Ι., Ορφανίδης Ι., Παπαδόπουλος Κ., Σερταρίδης, Παντελιάδης Σ., Παπαδόπουλος Σ., Παπαδόπουλος Τηλ., Τριανταφυλλίδης Ν., Ορφανίδης Ν., Γρηγοριάδης Μ., Παρπουτσής Χ.

Αγωνίστηκαν και οι: Αμαλίδης Γ., Μπάπκας, Αλπανίδης, Κεσίδης, Αρμενάκης, Ζάλτος, Παπαδόπουλος Γ., Παπαδόπουλος Θ., Αμαλίδης Σ.

Ηρακλής (Γ.Ακριτόπουλος): Αθανασίου, Παπαϊωάννου, Ματθαίου, Παναγιωτίδης, Φουρκιώτης, Γ. Παπαδόπουλος, Πουρτουλίδης, Μετάι, Μάντικας, Ιορδανίδης, Τσίτας.

Αγωνίστηκαν και οι: Χατζηπαναγής, Καρακίτσος, Παπαδημητρίου, Κοβάτσης, Χατζής, Καθάριος, Κοτσαρίδης, Κοτίδης.

Σχολιάστε