My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Πλαγιά: Εξαιρετική παρά την ήττα

Αναγέννηση Πλαγιάς – Μακεδονικός Νεαπόλεως 1 – 2

Εξαιρετική εμφάνιση της Αναγέννησης Πλαγιάς, για ένα ημίχρονο και δυστοκία – ελέω των πολλών αλλαγών που πραγματοποίησε η τεχνική ηγεσία στην επανάληψη – μετά κυρίως το 70ο λεπτό, οδήγησε στο νικηφόρο αποτελέσμα υπέρ των Θεσσαλονικέων και γλυκόπικρη γεύση καθώς η Αναγέννηση, θα μπορούσε να έχει καταφέρει να παραμείνει και πάλι αήττητη, σε έναν ακόμη φιλικό αγώνα προετοιμασίας.

Σκόρερ: 42′ Παρπουτσής (1-0) με πέναλτυ / 71′ Γουνόπουλος (1-1), 85′ Τσιάκαλος (1-2).

Το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς, η ομάδα εκπρόσωπος του νομού Κιλκίς στην Γ’ Εθνική κατηγορία την φετινή χρονιά 2020-2021, υποδέχθηκε την ”ακριβή” και με μοναδικό στόχο την άνοδο, ομάδα του ιστορικού Μακεδονικού Νεαπόλεως Θεσσαλονίκης.

Στο πιο δυνατό φιλικό τεστ, οι παίκτες του Γ.Χατζηιωαννίδη, είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν δυνάμεις, απέναντι σε μια ομάδα που θα αγωνισθεί στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, με μοναδικό και κύριο στόχο, το πρωτάθλημα και για να λάβει το εισιτήριο ανόδου. Για το λόγο αυτό άλλωστε, οι διοικούντες τον Μακεδονικό, έχουν επενδύσει πολλά χρήματα, για να δημιουργήσουν ένα πολύ ισχυρό δυναμικό.

Η Αναγέννηση, με την παρουσία της αυτή, κέρδισε πάντως τις εντυπώσεις, καθώς στάθηκε αξιόμαχα και με σοβαρότητα, αντιμετωπίζοντας ίση προς ίση την Θεσσαλονικιώτικη ομάδα. Και σίγουρα μένει ευχαριστημένη, παρά την ήττα της (πρώτη ήττα σε φιλικό αγώνα μέχρι τώρα) καθώς κοίταξε κατάματα τον αντίπαλο της και λίγο έλειψε να παραμείνει αήττητη και στο σημαντικότερο φιλικό. Προς επιβεβαίωση, άλλωστε, της πολύ καλής παρουσίας της Κιλκισιώτικης ομάδας είναι και το γεγονός, ότι ο προπονητής των φιλοξενουμένων, Α.Παντζιαράς, δήλωσε ικανοποιημένος από την παρουσία του Μακεδονικού, μόνο στο β’ μέρος.

Συμπερασματικά και με βάσει τις θετικές απόψεις των υπευθύνων της ομάδας της Πλαγιάς, αμέσως μετά την αναμέτρηση, η Αναγέννηση πορεύεται προς τη σωστή κατεύθυνση. Το μόνο, που τούτη την ώρα ξορκίζουν όλοι, είναι να μην υπάρξει επανάπαυση από τους ποδοσφαιριστές, αλλά να συνεχίσουν να δουλεύουν με την ίδια όρεξη και τον ίδιο ζήλο, ενόψει της επίσημης συνέχειας.

Στο πρωτάθλημα, τo οποίο είναι ο καθρέφτης όλων, καθώς τα φιλικά προετοιμασίας πραγματοποιούνται για την εφαρμογή συστημάτων και για την εξαγωγή χρήσιμων συμπερασμάτων, για την πορεία της ομάδας και του έμψυχου δυναμικού.

Για την ιστορία οι συνθέσεις των δύο ομάδων στο φιλικό του Σαββάτου ήταν:

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΛΑΓΙΑΣ (Γ.Χατζηιωαννίδης): Τριανταφυλλίδης Ιππ., Μπάπκας, Παπαδόπουλος Κ., Παντελιάδης, Σερταρίδης, Γεωργιάδης, Παπαδόπουλος Σ., Παπαδόπουλος Τηλ., Τριανταφυλλίδης Ν., Παρπουτσής, Γρηγοριάδης. Έπαιξαν και οι Αμαλίδης, Ζλάτος, Ορφανίδης Ν., Ορφανίδης Ι., Γρηγοριάδης, Αλπανίδης, Παπαδόπουλος Θ..

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (A.Παντζιαράς): Γρηγοριάδης, Σιαγλής, Καραμπάς, Γουνόπουλος, Τζελίδης, Πολυζωίδης, Δοϊρανλής, Καράμπελας, Μαυρομάτης, Ζαννάκης, Τσουκάνης. Έπαιξαν και οι Παπαδόπουλος, Κρίτσιανης, Αμοιρίδης, Καστριτσέας, Τούλης, Τούλας, Τσιάκαλος, Κυριακίδης, Νικολαΐδης.

Σχολιάστε