My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Πιάσαν αυτούς που λήστεψαν την 82χρονη

Από το Τμήμα Ασφαλείας Κιλκίς και την Ειδική Ομάδα Ασφαλείας Παιονίας, εξιχνιάστηκε η υπόθεση προσχεδιασμένης ληστείας και ένοπλης βίας σε βάρος 82χρονης στα Ρύζια Κιλκίς.

Συγκεκριμένα, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού 28 ετών και μίας υπηκόου FYROM 30 ετών, οι οποίοι ταυτοποιήθηκαν ως δράστες της ληστείας, ενώ ο 28χρονος συνελήφθη προχθές (Δευτέρα) το απόγευμα για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Όπως αναφέρει η Αστυνομική Διεύθυνση Κιλκίς, ο 28χρονος με τη συνδρομή της 30χρονης μπήκε τις βραδινές ώρες της περασμένης Κυριακής στην οικία της 82χρονης και με την απειλή πιστολιού και μαχαιριού και την χρήση σωματικής βίας, της αφαίρεσε 200 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Μετά την τέλεση της ληστείας οι δράστες και ένας 39χρονος ημεδαπός εξήλθαν με ταξί από την ελληνική επικράτεια μέσω του Συνοριακού Σταθμού Ευζώνων και κατά την επανείσοδο των δύο ημεδαπών την επόμενη ημέρα, ο 28χρονος συνελήφθη για κατοχή 20 ναρκωτικών δισκίων άνευ ιατρικής συνταγής και ο 39χρονος συνελήφθη διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση.

Από την αστυνομική έρευνα βρέθηκαν στην οικία της 82χρονης και κατασχέθηκαν ως πειστήρια:

  • ένα πλαστικό εξάρτημα ομοιώματος πιστολιού,
  • δύο αυτοσχέδιες μαύρες κουκούλες,
  • ένα καπέλο και
  • ένα παντελόνι του 28χρονου που έφερε ίχνη αίματος.

Επίσης, από την έρευνα προέκυψε ότι ο 28χρονος με την είσοδό του στη FYROM πέταξε τα υπόλοιπα πλαστικά εξαρτήματα του ομοιώματος πιστολιού που χρησιμοποίησε στη ληστεία και πούλησε το κινητό τηλέφωνο έναντι του χρηματικού ποσού των 10 ευρώ.

Οι δύο ημεδαποί συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς, ενώ σε βάρος της 30χρονης που δε συνελήφθη αναμένεται να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης.

Σχολιάστε