My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

“Πετειναράκι” σε Γουμένισσα από τη Γ. Στόϊου

Στη κατάμεστη αίθουσα του Πολιτιστικού κέντρου Γουμένισσας, έγινε η πρώτη παρουσίαση του παραμυθιού ”το πετειναράκι”, από τις εκδόσεις Πατάκη σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γουμένισσας ”ΟΙ ΠΑΙΟΝΕΣ”.

Πρόκειται για παιδικό βιβλίο της Γλύκας Στόιου, ενός παιδιού της Γουμένισσας με διεθνείς σπουδές και καριέρα, η οποία θύμισε στους παλιούς αλλά και έμαθαν τα μικρά παιδιά το παλιό αυτό παραμύθι. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14 Οκτωβρίου.

Οι κάτοικοι της Γουμένισσας αλλά και της γύρω περιοχής, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τη συγγραφέα, που με τον μοναδικό γλαφυρό της τρόπο αφηγήθηκε την ιστορία στους μικρούς μας φίλους, με συνοδεία ακορντεόν και του δικού της μαντολίνου.

Την παρουσίαση βοήθησε η θεατρική ομάδα ”Θίασος των Ονείρων” του Συλλόγου, που κατά τη διάρκεια της αφήγησης, ζωντάνεψαν τους ήρωες του παραμυθιού.

Στο τέλος της εκδήλωσης ο Σύλλογος δώρισε σε όλα τα παιδιά από ένα γλειφιτζούρι σε σχήμα πετειναράκι όπως και ο τίτλος του παραμυθιού, μια ευγενική προσφορά του ζαχαροπλαστείου ”ΠΙΨΟΣ”.

Σχολιάστε