My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Περισσότερο φως σε 28 οικισμούς

Στην ενίσχυση του φωτισμού κοινοτικών, ως επί το πλείστον, οδών προχώρησε ο Δήμος Κιλκίς επεκτείνοντας με την τεχνική συνδρομή του ΔΕΔΔΗΕ το δίκτυο των ηλεκτροφωτισμών.

Σε λιγότερο από ένα χρόνο διεκπεραιώθηκαν αδιευθέτητα αιτήματα πολιτών για την εγκατάσταση νέου ηλεκτροφωτισμού ή τη βελτίωσή του, τα οποία εκκρεμούσαν από το 2015 έως το 2017.

Συνολικά τοποθετήθηκαν εξήντα έξι νέοι στύλοι, ογδόντα φωτιστικά με τους λαμπτήρες τους, σε δρόμους είκοσι οκτώ οικισμών και σε ελάχιστες οδούς της πόλης του Κιλκίς. Πέραν τούτων υλοποιήθηκαν παραλλαγές δικτύων σε Παλατιανό, Πλαγιά και στην περιφερειακή οδό του Κιλκίς ενώ χορηγήθηκε μία νέα ηλεκτρολογική παροχή στα κοιμητήρια της Κοκκινιάς.

Το κόστος του εξοπλισμού ανέρχεται σε 86.458,44ευρώ, ποσό το οποίο προέρχεται από ανταποδοτικά έσοδα.

Οι αιτήσεις των πολιτών αναφορικά με την επέκταση φωτισμού υποβάλονται στη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών (Τμήμα Κτηριακών και Συγκοινωνιακών Έργων) και αφού ελεγχθούν ακολουθεί η σύνταξη και κατάθεση μελέτης στο ΔΕΔΔΗΕ, ο οποίος μεριμνά στη συνέχεια για τις απαραίτητες τεχνικές εργασίες στους κοινόχρηστους χώρους.

Η κάλυψη του ηλεκτροφωτισμού σε ότι αφορά τις αιτήσεις που κατατέθηκαν τα προηγούμενα χρόνια και πέρσι προγραμματίζεται για την άνοιξη.

Σχολιάστε