My Twitter Feed

24 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη Βόζενμπεργκ σε Κιλκίς -

Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Περιπέτεια υγείας για Μ. Μπόλαρη

Πιο σοβαρή ήταν τελικά η περιπέτεια της υγείας του Μάρκου Μπόλαρη, ο οποίος τις τελευταίες μέρες υπέφερε από συμπτώματα γρίπης. Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας δεν αισθανόταν καλά κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα να βρεθεί για εξετάσεις στο νοσοκομείο Σερρών. Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες οδηγήθηκε στο νοσοκομείο με λοίμωξη του αναπνευστικού. Μετά από τις εξετάσεις που υποβλήθηκε οι γιατροί διέγνωσαν πνευμονία και του συνέστησαν φαρμακευτική αγωγή και ξεκούραση.

Markos_mpolarismpolarΟ επικεφαλής του ανεξάρτητου συνδυασμού “συμμετέχω”, αφού υπεβλήθη σε πλήρη κλινικό και εργαστηριακό έλεγχο, πήρε εξιτήριο και διαπίστωσε ότι το κινητό του είχε “σπάσει”.

Στελέχη όλων των κομμάτων, φίλοι, δημοσιογράφοι, στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης και πολλοί. ανεξάρτητοι κεντροαριστεροί, τού είχαν τηλεφωνήσει προκειμένου να ευχηθούν περαστικά και να ενημερωθούν για την κατάσταση της υγείας του.

Φυσικά επειδή η υγεία είναι απ’ όλα, οι προγραμματισμένες επισκέψεις και οι συναντήσεις του κ. Μπόλαρη όπως και όποιες συνεντεύξεις είχε με ΜΜΕ αναβλήθηκαν για λίγες μέρες.
Από τη μεριά μας κι εμείς ευχόμαστε περαστικά στον κ. Μπόλαρη και ταχεία ανάρρωση για να συνεχίσει την πορεία του στην εκλογική μάχη.
Σχολιάστε