My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

ΠΑΣΟΚ: Τι είπε η Φώφη σε Κιλκίς

gennimata-kilkis1Το πρωί του Σαββάτου 5 Σεπτεμβρίου η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Φώφη Γεννηματά πραγματοποίησε επίσκεψη στο Κιλκίς καλεσμένη της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Κιλκίς και μίλησε στην κατάμεστη αίθουσα του Επιμελητηρίου.

Την κ. Φώφη Γεννηματά προλόγισε ο γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Κιλκίς κ. Σταμάτης Παπουλίδης ο οποίος αναφέρθηκε στο καταστροφικό επτάμηνο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και στο ρόλο που καλείται να διαδραματίσει το ΠΑΣΟΚ συγκροτώντας την Δημοκρατική Συμπαράταξη και κάνοντας μια Νέα Αρχή.

gennimata-kilkis2Η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απευθυνόμενη στα στελέχη και τους φίλους που ήρθαν να την ακούσουν είπε για μια ακόμη φορά ότι οι πόρτες του κινήματος είναι ανοιχτές και απηύθυνε πρόσκληση σ` όλους να συμμετάσχουν στην συγκρότηση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για το καλό της Παράταξης αλλά κυρίως της Χώρας.

Η κ. Φώφη Γεννηματά έκανε κάλεσμα στον κόσμο ζητώντας την ψήφο και την εμπιστοσύνη των Ελλήνων πολιτών για να αναδειχθεί το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Συμπαράταξη ως Τρίτη Δύναμη, δύναμη που θα επιβάλει τη συνεργασία και τη σταθερότητα που χρειάζεται αυτή τη στιγμή η χώρα. «Στο νομό Κιλκίς είναι πολύ σημαντικό να εκλέξουμε ένα Δημοκράτη βουλευτή του ΠΑΣΟΚ ώστε να εκπροσωπηθεί ο νομός από δυνάμεις προοδευτικές και όχι τις δυνάμεις της οπισθοδρόμησης που εκφράζει η Χρυσή Αυγή» είπε η Φώφη Γεννηματά.

papoulidis-gennimata-fraggidisΠαράλληλα η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ άσκησε έντονη κριτική στα έργα και τις ημέρες της συγκυβέρνησης Τσίπρα- Καμμένου οι οποίοι προεκλογικά έσκιζαν μνημόνια και τώρα αγκιστρωμένοι στην εξουσία τα δίνουν όλα. Έφεραν ένα τρίτο μνημόνιο πιο σκληρό και πιο ανάλγητο από κάθε προηγούμενο και ενώ η χώρα είχε ήδη μπει σε τροχιά εξόδου. «Κάθε θέση εργασίας που χάνεται εφεξής και κάθε νέος φόρος και περικοπή έχουν την υπογραφή του κ. Τσίπρα» ανέφερε η Φώφη Γεννηματά.

Στην συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ συμμετείχαν το σύνολο των στελεχών του κινήματος στο Κιλκίς, πρώην και νυν αυτοδιοικητικοί παράγοντες, μέλη και φίλοι του κινήματος.

Δελτίο τύπου από ΝΕ Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ

Σχολιάστε