My Twitter Feed

20 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Παραλειπόμενα απ` τη παρουσίαση

* Με αλφαβητική σειρά ξεκίνησε την παρουσίαση των υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ στο νομό μας, ο Χρήστος Ανθρακίδης. Μόλις όμως έφτασε στο όνομα του Γιώργου Φραγγίδη μπερδεύτηκε και τον έκανε Γιώργο Φλωρίδη! Διόρθωσε βέβαια αμέσως, ενώ για τον πρώην υπουργό είπε ότι η λανθάνουσα γλώσσα σημαίνει ότι το ΠΑΣΟΚ …τον έχει μαζί του! Ακόμη και νοερά, σύντροφε Χρήστο;

 

* Εάν το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ ήταν προϊόν ανάγκης και ειδικών περιστάσεων ρωτήθηκε ο συντονιστής και οι έτεροι υποψήφιοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, δοθέντος ότι ο Λεωνίδας Δημητριάδης επιστρατεύθηκε την τελευταία στιγμή, όπως παραδέχτηκε κι ο ίδιος (ακριβώς πριν από ένα μήνα δήλωσε ότι δεν κατεβαίνει βουλευτής) και η Αλεξάνδρα Παυλίδου είναι ακόμα άγνωστη στο νομό.

Ο Ανθρακίδης δήλωσε πως δεν υπήρξε καμία απολύτως επιστράτευση και ότι υπήρχαν πολλοί υποψήφιοι και πλούσια ονοματολογία. Δεν ανέφερε όμως παρόλο που στη συνέχεια ερωτήθηκε ούτε ένα όνομα από τον …πληθωρικό κατάλογο των υποψηφίων. Ο δε Παραστατίδης είπε ότι δε γνώριζε τίποτε για τη σύνθεση του ψηφοδελτίου και το έμαθε μόνο όταν ανακοινώθηκε.

 

* Και μία άλλη ερώτηση δεν απαντήθηκε επαρκώς: Τι προγραμματικό λόγο θα διατυπώσει “το όλον και αδιαίρετο” ΠΑΣΟΚ; Ο Θεόδωρος Παραστατίδης μιλά για μια σύγχρονη κεντροαριστερά, η Αλεξάνδρα Ιωαννίδου για σοσιαλδημοκρατία ενώ ο Γιώργος Φραγγίδης επιμένει ότι δεν έκανε παλινωδίες και δε σκέφτηκε δεκατρείς φορές αλλά συνειδητά ψήφισε ότι ψήφισε. Αυτά!

 

* Ρωτήθηκε ο Χρ. Ανθρακίδης αν θα γίνουν μεμονωμένες προεκλογικές συγκεντρώσεις των υποψηφίων ή όλων μαζί, αλλά  απάντηση δεν δόθηκε. Απλά, ο εκτελών χρέη γραμματέα της ΝΕ είπε ότι θα παρουσιαστούν οι υποψήφιοι και στη Γουμένισσα το ερχόμενο Σάββατο 21 Απριλίου, στις 12 το μεσημέρι, στο Κέντρο Νεότητας της πόλης.

 

 

 

 

Σχολιάστε