My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

ΠΑΣΟΚ: Ξεκινά διαδικασίες ανασυγκρότησης

ΠΑΣΟΚ νέο λογότυποΤο ΠΑΣΟΚ ξεκινά τις διαδικασίες στο νομό μας για την ανασυγκρότησή του, με την επίσκεψη Κλιμακίου Ανασύστασης, την ερχόμενη Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου.

Με στόχο μια “δυναμική πορεία Ανασυγκρότησης”, το κλιμάκιο θα συνεδριάσει με τα μέλη και τους φίλους του κόμματος στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κιλκίς, αμέσως μετά τη συνέντευξη τύπου,  στις 11:30 πμ.

Το Κλιμάκιο θα `χει επικεφαλής τον υποψήφιο βουλευτή Α` Θεσσαλονίκης και πρώην Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Α’ Θεσσαλονίκης, Χρήστο Παπαστεργίου,  ενώ θα  συμμετέχουν, το  μέλος του Εθνικού Συμβουλίου, Συλβάνα Καρασαββίδου και το μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Σερρών, Χρήστος Γεωργιάδης.

Σχόλια
One Response to “ΠΑΣΟΚ: Ξεκινά διαδικασίες ανασυγκρότησης”
  1. Ο/Η Λούκυ Λούκ λέει:

    Απο την στιγμή που το Πασοκ έχει συστήσει Κλιμάκια Ανασύστασης, σημαίνει οτι έχει συνειδητοποιήσει το πόσο πολύ έχει καταδικαστεί στην συνείδηση του εκλογικού σώματος. Οσο για την “δυναμική πορεία Ανασυγκρότησης”, αυτό μόνο ως σύνθημα εμψύχωσης των ίδιων των στελεχών και μελών του μπορώ να το ερμηνεύσω στην παρούσα φάση, παρά ως πραγματική προσπάθεια για διείσδυση στην κοινωνία καθώς η συμμετοχή του στην μνημονιακή τρικομματική κυβέρνηση αυτομάτως την ακυρώνει.

Σχολιάστε