My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Παρουσίαση υποψηφίων με Καστανίδη

Με ομιλητή τον πρόεδρο της Κ.Ο. της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ, Χάρη Καστανίδη, η ΝΕ Κιλκίς του κόμματος πραγματοποιεί εκδήλωση παρουσίασης των υποψηφίων του κόμματος  για το νομό Κιλκίς, την Κυριακή  29 Απριλίου, στις 7 το απόγευμα, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Κιλκίς.

 

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΚΙΛΚΙΣ

 

Ο Σωκράτης Εδίρνελης γεννήθηκε το 1973 στη Θεσσαλονίκη. Κατάγεται από το Ανθόφυτο Κιλκίς. Είναι γιος του Στέφανου και της Φρόσως Εδίρνελη και έχει έναν αδελφό, το Δημήτρη. Τελείωσε το Λύκειο στη Νέα Μεσήμβρια και τη Σχολή Εργοδηγών Μηχανολόγων στη Θεσσαλονίκη. Σπουδάζει στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο της Πάτρας, στη σχολή Ανθρωπιστικών Σπουδών, στο τμήμα Ελληνικού Πολιτισμού. Υπήρξε συνδικαλιστής, εκλεγμένος στη διοίκηση της Παμμηχανικής Ένωσης Β. Ελλάδας και είναι εκλεγμένος στην εξελεγκτική Επιτροπή του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης. Τα τελευταία δέκα χρόνια είναι συνεργάτης της Διεύθυνσης Γεωργίας του ν. Κιλκίς και της ΕΑΣ Κιλκίς, στον τομέα των επιδοτήσεων των αγροτών και των κτηνοτρόφων. Από το 1992 έως σήμερα, εργάζεται σε ιδιωτική επιχείρηση στη βιομηχανική περιοχή Σίνδου.


Τ
ηλ: 6944288219 e-mail: sokratis.edirnelis@gmail.com

Ο Κωνσταντίνος Σαββίδης γεννήθηκε στην Αντιγόνεια του Ν. Κιλκίς. Σπούδασε εγ­κληματολογία και κοινωνικές επιστήμες στο πανεπιστήμιο της Στοκχόλμης στη Σουηδία, όπου διέμεινε και εργάστηκε επί εικοσαετίας. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα συνέχισε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και είναι υπ. Διδάκτορας του τμήματος Κοινωνιολογίας. Κατά την τελευταία δεκαετία εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα σε θέσεις ευθύνης που συνδέονταν με το σχεδιασμό, την υλοποίηση και την αξιολόγηση Ευρωπαϊκών προγραμμάτων και Κοινοτι­κών πρωτοβουλιών, καθώς και εκπόνησης μελετών – ερευνών. Υπήρξε εισηγητής σε πλήθος ημερίδων και συνεδρίων επιστημονικού και επιχειρηματικού αντι­κειμένου, εκπαιδευτής σε προγράμματα δια βίου μάθησης ενηλίκων και σύμβουλος ομάδων που πλήττονται από κοινωνικό αποκλεισμό. Από το Φεβρουάριο του 2010 έως και τον Νοέμβριο του 2011 διετέλεσε Ειδικός Επιστημονικός συνεργάτης στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και μετέ­πειτα στο Υπουργείο Εσωτερικών. Έχει αναπτύξει έντονη κοινωνική δράση δημιουργώντας και συμμετέχοντας σε συλλογικά όργανα που δραστηριοποιούνται σε θέματα μεταναστευτικής πολιτικής, απόδημου ελληνισμού, πολιτι­σμού και κοινωνικής υποστήριξης. Είναι παντρεμένος με την Διδάκτορα Κοινωνιολογίας Στέλλα Παπαμιχαήλ.

Τηλ. 69 80 91 98 71 email: kon.savvidis@gmail.com

Σχολιάστε