My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Παρουσίαση του Κιλκισιακού Οδολόγιου

Το ‘’Κιλκισιακό Οδολόγιο’’ του πρώην Δημάρχου Κιλκίς Α. Αμανατίδη παρουσιάζεται την Παρασκευή στην Καπναποθήκη της Αυστροελληνικής

Η ιστορία των δρόμων της πόλης και η ονοματοδοσία τους έχουν πρωταγωνιστική θέση στο ‘’Κιλκισιακό Οδολόγιο’’. Στο νέο του βιβλίο ο πρώην Δήμαρχος Κιλκίς Αναστάσιος Δ. Αμανατίδης καταγράφει πλήρως όλους τους δρόμους και τις πλατείες του Κιλκίς και επιχειρεί μια εντρύφηση στη σημασία της ονομασίας τους, συνδέοντάς την με το ιστοριογραφικό παρελθόν της πόλης. Όπως σημειώνει, άλλωστε, ο συγγραφέας, η ιστορία της πόλης διαβάζεται σε μεγάλο βαθμό από τους δρόμους της.

Με διοργανωτική ευθύνη του Δήμου Κιλκίς το ‘’Κιλκισιακό Οδολόγιο’’ παρουσιάζεται αυτή την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου στις 18:00 στην Καπναποθήκη της Αυστροελληνικής με κεντρικούς ομιλητές τον τοπογράφο – πολεοδόμο Θανάση Βαφειάδη και τον Αντιδήμαρχο Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών Γιάννη Χατζηαποστόλου.

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Θεοφύλακτος Παγλαρίδης.

Η βιβλιοπαρουσίαση εντάσσεται στο εορταστικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων μνήμης του Δήμου Κιλκίς για τους ΠεντεκαίΔεκα Μάρτυρες, πολιούχους του Κιλκίς.

Σχολιάστε