My Twitter Feed

20 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Παρουσίαση προγραμμάτων του ΕΕΕΕΚ Κιλκίς

Παρουσίαση των προγραμμάτων σχολικών δραστηριοτήτων που εκπονήθηκαν στο Ε.Ε.Ε.ΕΚ Κιλκίς κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους 2017-18 πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Κιλκίς.

Επίσης πραγματοποιήθηκε η διάδοση των αποτελεσμάτων των σχολικών προγραμμάτων Ε-twinning και της Μαθητικής Εικονικής Επιχείρησης του σχολείου μας «Ελαιομπερδέματα-Ελαιοπαντρέματα στο Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Κιλκίς» από το Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων/Junior Achievement Greece (ΣΕΝ).

Την εκδήλωση προλόγισε, στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα, η Διευθύντρια του σχολείου κ. Ελένη Τεχλικίδου και παρακολούθησαν ο Διευθυντής της Α/θμιας Εκπ/σης Ν. Κιλκίς κ. Άρης Παπαδόπουλος, η προϊσταμένη Εκπαιδευτικών Θεμάτων Β/θμιας Εκπ/σης κ. Αθηνά Περιστέρη, ο υπεύθυνος του Σχολικών Δραστηριοτήτων κ. Νίκος Γιαγκούλης, ο εκπρόσωπος της ΕΛΜΕ Κιλκίς κ. Ξενέλης Γιώργος, ο Διευθυντής του Ειδικού Δημοτικού Κιλκίς κ. Κακουλίδης Γιάννης, οι μαθητές και ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Κιλκίς, εκπρόσωπος του Συλλόγου Βηματίζω κ. Νάντια Μπουρλούκα μαζί με ωφελούμενους και το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης εκπροσώπησε ο κ. Χρήστος Γιοβάς.

Η Διευθύντρια, ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Κιλκίς ευχαριστούν θερμά τον πρόεδρο του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Κιλκίς κ. Παύλο Τονικίδη για την άμεση ανταπόκριση του στο αίτημα του σχολείου μας προκειμένου να μας παραχωρήσει την αίθουσα εκδηλώσεων για την παρουσίαση των προγραμμάτων.

Σχολιάστε