My Twitter Feed

20 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Παρουσίαση βιβλίου σε Κιλκίς

vivilioΗ Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς πραγματοποιεί την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου στις 8, παρουσίαση του βιβλίου της Άννας Μητσοπούλου, «Φώτισες τη ζωή μου», ένα μυθιστόρημα με κεντρικό θέμα τη γυναίκα – μάνα, τη γυναίκα – παρένθετη μητέρα, την προσφορά ζωής και τον αλτρουισμό. Ένα μυθιστόρημα που πραγματεύεται την μητρότητα μέσα από τις διαπλεκόμενες ιστορίες τριών γυναικών.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο Γιώργος Φραγγίδης, γυναικολόγος, και η Χαρούλα Καραμπίδου, απόφοιτη Οικονομικού Πανεπιστημίου Μακεδονίας/ Ασφαλιστική Σύμβουλος . Αποσπάσματα του βιβλίου θα διαβάσουν, η Χριστίνα Ανδρεάδου και η Μόνικα Σωτηριάδου.

Τηλέφωνο Βιβλιοθήκης: 2341076338 (Πληροφορίες: Ιορδάνης Ανθυμίδης), Εmail: vivlkilk@sch.gr, Ιστοσελίδα: www.infolibraries.gr/kilkis Facebook: www.facebook.com/LibraryKilkis

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η Άννα Μητσοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Φλώρινα. Είναι παντρεμένη και έχει δυο παιδιά. Απόφοιτος Νοσηλευτικής Σχολής, άσκησε το επάγγελμα τα τελευταία δυο χρόνια (2009-2011). Εργάστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας, καθώς και στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Αρρένων Φλώρινας. Τα προηγούμενα χρόνια εργάστηκε παρέχοντας γραμματειακή υποστήριξη σε υπηρεσίες του νομού. Σήμερα είναι διορισμένη στο ΙΚΑ ΕΤΑΜ ΑΘΗΝΩΝ. Από μικρή ηλικία της άρεσε να αποτυπώνει τις σκέψεις της στο χαρτί. Το βιβλίο “Φώτισες τη ζωή μου” είναι το πρώτο της βιβλίο.

 

Σχολιάστε