My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Παραβάσεις στην Ειδομένη

Eλέγχους σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην περιοχή της Ειδομένης πραγματοποίησαν αστυνομικοί σε συνεργασία με υπαλλήλους της Υ.Ε.Δ.Δ.Ε. και βεβαιώθηκαν οι παρακάτω παραβάσεις:

kantina-prosfyges-001· Σε κυλικείο, διαπιστώθηκε η μη έκδοση δέκα (10) αποδείξεων καθώς και να απασχολείται ένας (1) εργαζόμενος χωρίς να είναι καταχωρημένος στους επιδειχθέντες πίνακες προσωπικού.

· Σε κινητή μονάδα εστίασης διαπιστώθηκε η μη έκδοση τριών (3) αποδείξεων καθώς και να απασχολείται ένας (1) εργαζόμενος χωρίς να είναι καταχωρημένος στους επιδειχθέντες πίνακες προσωπικού.

· Σε ψητοπωλείο – ουζερί, διαπιστώθηκε η μη έκδοση δεκαοκτώ (18) αποδείξεων καθώς και να απασχολούνται τρεις (3) εργαζόμενες για τις οποίες δεν επεδείχθη πίνακας προσωπικού.

Για τις ως άνω περιπτώσεις, ενημερώθηκαν οι αρμόδιες υπηρεσίες για την επιβολή των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων.

Υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, ανώνυμα ή επώνυμα, στον τηλεφωνικό αριθμό 11012 ή στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις 11012@hellenicpolice.gr & financialpolice@hellenicpolice.gr της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας, για να παρέχουν πληροφορίες ή να καταγγέλλουν παράνομες και επίμεμπτες ενέργειες ή δραστηριότητες κατά του τομέα της οικονομίας, της δημόσιας περιουσίας, καθώς και της κοινωνικής και ασφαλιστικής πρόνοιας και των δικαιωμάτων.

Σχολιάστε