My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Παραίτηση στελέχους της ΔΗΜΑΡ, σε Χαλκιδική

dimarΜε αναφορές στη κυβερνητική πολιτική για τα μεταλλεία χρυσού της Χαλκιδικής, ανακοίνωσε σήμερα την παραίτησή του, το  μέλος της Ν.Ε. Χαλκιδικής της ΔΗΜΑΡ, Γιώργος Τσιριγώτης,  μια ημέρα μετά τις διαγραφές δύο βουλευτών του κόμματος.
“Δυστυχώς, οι αρχικές ελπίδες και προσδοκίες από την έλευση της ΔΗΜΑΡ στην πολιτική ζωή της χώρας και της αριστεράς, έχουν οριστικά διαψευσθεί. Η ΔΗΜΑΡ δεν ήρθε να φέρει τίποτα σημαντικό και καινούργιο στην πολιτική ζωή της χώρας. Ο στόχος είναι πια προφανής: Η ΔΗΜΑΡ αγωνίζεται να σωθεί και να κρατηθεί όρθια η σημερινή πολιτική τάξη και οι πολιτικοί της και όχι η κοινωνία, όπως διακήρυσσε. Η ΔΗΜΑΡ είπε ψέματα και σε μας που την πιστέψαμε και στρατευτήκαμε στις γραμμές της και στον Ελληνικό λαό που την ψήφισε”, αναφέρει στην σχετική επιστολή.
Ο κ. Τσιριγώτης αναφέρεται στη κυβερνητική πολιτική στα μεταλλεία χρυσού της Χαλκιδικής, η οποία όπως τονίζει “καταστρέφει ολόκληρο τον νομό μας και ως Ν.Ε. το έχουμε καταγγείλει και διαμηνύσει σε όλους τους τόνους και σε όλα τα όργανα της ΔΗΜΑΡ και στον ίδιο τον πρόεδρό της”.
“Το ίδιο έκαναν και άλλες Ν.Ε, το ίδιο έκανε και η Οργάνωση Κ. Μακεδονίας. Δυστυχώς μέχρι σήμερα ούτε απάντηση λάβαμε, στην από 19-9-2012 επιστολή μας, ούτε ενέργειες και πρωτοβουλίες είδαμε να αναλαμβάνονται για την αποτροπή αυτής της καταστροφής. Κατά το κοινώς λεγόμενο, το θέμα μας –όπως και πολλά άλλα- «το έκαναν γαργάρα». Είναι κι αυτό, μια ακόμα απόδειξη της αντίληψης για την δημοκρατική λειτουργία του κόμματος, τον σεβασμό των τοπικών οργανώσεων και την αποκέντρωση, καθώς και της «αλήθειας» που εμπεριέχουν οι θέσεις περί οικολογίας και αειφόρου ανάπτυξης” τονίζει.
Σχολιάστε